Rixos Downtown’a ödül yağmuru

Rixos Downtown’a ödül yağmuru
Bentour,Booking.com,TopHotels ‘den aldığı ödüllerle 2014 yılına ödülleri toplayarak giren Rixos Downtown Antalya Mayıs ayında iki ödüle birden layık görüldü.

 
Mayıs ayında TUI Nordic’in düzenlediği ödül töreninde , ’ Misafir Memnuniyeti ve Misafirlerin Oteli Tercih Oranı’na göre Blue Award ve Nazar Quality Award ödülleri sahiplerini buldu.

Yaklaşık 250 bin İskandinav tatilcinin katıldığı anket sonuçları ile belirlenen ödüllerden ‘’Blue Award’’ almaya hak kazanan Antalya’nın tek şehir oteli Rixos Downtown Antalya oldu.

Küresel turizm rezervasyon kuruluşu Tripadvisor 2014 yılı ‘’Mükemmelliyet Sertifikası’’ Rixos Downtown Antalya’nın oldu.Mükemmelliyet Sertifikası ,otel misafirlerinin konaklamalarından sonra ,kaldıkları otelleri tripadvisor.com ‘a yazdıkları yorumlarla değerlendirmeleri sonucunda veriliyor.

Rixos Downtown Antalya Genel Müdürü Mehmet Tulunay : Tripadvisor’dan mükemmelliyet sertifikasını bir kere daha almaya hak kazandığımız için çok mutluyum. Önemli olan bu hakkı sürekli hale getirmek. Türk Turizmi’nin gelişmesi ve çok daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalarımız devam ediyor.’’dedi.
 


Bu Haber 30.05.2014 - 11:03:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.