Nirvana Hotels’ten Altın Örümcek Ödüllerinde büyük başarı

Nirvana Hotels’ten Altın Örümcek Ödüllerinde büyük başarı

Nirvana Hotels, Altın Örümcek Ödüllerinde Web sitesi- Turizm & Seyahat kategorisinde ilk 10 içerisinde yer aldı.


Turizm sektörünün öncü firmaları ve başarılı projelerini ödüllendiren Altın Örümcek Ödülleri’nde Kilit Grup bünyesinde bulunan ve her şey dahil konseptiyle Antalya'da hizmet veren Nirvana Hotels, Web sitesi- Turizm & Seyahat kategorisinde ilk 10'a girdi.

Birçok özel konsepti bünyesinde barındıran Nirvana Hotels’te öne çıkan konseptler arasında, Türkiye'nin ilk vegan ve glütensiz restoranı olan Ch’i For Life, vücut ve cilt bakımı ritüelleri sunan ME Spa by L’Occitane, evcil hayvanlar için özel konaklama ve bakım hizmeti sunan Luxy Pet Hotel ve dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarını barındıran Emilio giyim mağazası gibi hizmetler yer alıyor.

Altın Örümcek Ödülleri, 21 yıldır dijital pazarlama, web teknolojileri ve mobil uygulamalar gibi yenilikçi projelere ev sahipliği yaparak sektörün önde gelen firmalarını ödüllendirmektedir. Altın Örümcek Ödülleri'nde turizm ve seyahat kategorisinde üst sıralarda yer alan Nirvana Hotels, gastronomi, profesyonel spor olanakları ve daha birçok hizmet sunuyor.



Bu Haber 30.09.2023 - 08:46:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.