Paylaşım rekorları kıran yazı: Türkiye'yi asla ziyaret etmemeniz için 23 neden

Paylaşım rekorları kıran yazı: Türkiye'yi asla ziyaret etmemeniz için 23 neden
TravelTriangle isimli Hint seyahat sitesi, onbinlerce takipçisi olan Facebook hesabından Türkiye’ye dair ilginç bir paylaşımda bulundu. Facebook’ta öneriler kısmında karşımıza çıkan yazının başlığı ‘Türkiye’yi asla ziyaret etmemeniz için 23 neden’.


TurizmGüncel

TravelTriangle isimli seyahat sitesinin bloggerlarından Kasturi Saikia, ‘Türkiye’yi asla ziyaret etmemeniz için 23 neden’ isimli bir yazı kaleme aldı. Yazının başlığı bu şekilde olsa da, içeriği oldukça farklı. Linke tıkladığınızda, bol fotoğraflı az yazılı bir içerikle karşılaşıyorsunuz ve "nasıl yani?" demekten kendinizi alamıyorsunuz. 

İşte "Türkiye'yi ziyaret etmemeniz için 23 neden" başlıklı yazıdaki maddelerden birkaçı:

1. Öncelikle, kim bu manzaraya uyanmak ister ki?



2. Türkiye’nin güzel olduğunu söyleyenlere sakın inanmayın, gerçekten hiç zevkleri yok!



3. Yemekten anladıkları tek şey şiş kebap. Yiyecek başka hiçbir şey yok.



4. O kadar tutucular ki plajda bile kapalı dolaşıyorlar.



5. Kim burada kalmak için para vermek ister ki?



6. İnsanlar gerçekten çok soğuk ve hiç misafirperver değiller.



7. Gece hayatı diye bir şeyden söz etmek mümkün değil



8. Tatlı diye yedikleri şeylere baksanıza, kim bunları ağzına sokmak ister ki?



TATİLCİLERİN AKLI KARIŞTI


Bloggerın farklı bir taktik izleyerek kaleme aldığı yazı, sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Yazının altında yer alan kullancı yorumları da oldukça eğlenceli. Kimi kullanıcılar durumu yanlış anlayıp savunmaya geçerken, kimileri de Türkiye'de geçirdikleri tatili anlatmış. Sayfayı ziyaret edip resimleri gören tatilciler ise durumdan oldukça memnun kalmış.

İşte bazı tatilcilerin yorumları:











Yazının tamamını okumak için tıklayınız.



Bu Haber 08.08.2015 - 18:54:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Selahattin KARADENİZ 09.08.2015 - 12:45

    Travel triangle Hint Seyahat Acentesinin bloggerlarından Kasturi Saikia nın Facebookta Türkiyeyi asla ziyaret etmemek için yayınlanan yazısında sıralanan Türkiye Turizmine ilişkin yazısında belirtilen artılar,teşşeküre değse de,esasen Türkiyenin dünyada turizm destinasyonu olarak tek ülke olduğunu da ortaya koymuştur.Bu cennet Türkiyemiz hiçbir zaman bir turizm destinasyonu olmaktan asla çıkmayacaktır.Tatilciler mecburen bu Türkiyeye tatill yapmak için geleceklerdir. Bu güzel Türkiyemiz Bu güzel Türkiyemizin bir Güneş ülkesi olması, İnsanın manevi dünyasına hitab eden güzel camileri, Göreme vadisi üzerinde uçan dairelerle, Damak tadı yönünden en zengin mutfağı, Üç tarafı temiz ve yaşayan denizlerle çevrili ve birer altın gerdanlık gibi ince kumlu plajları ve modern giysileriyle güneşlenen insanları, Eşi ve benzeri olmayan kapadokya evleri, Yardımsever, sıcak kanlı ve misafirperver Türkiye insanları, Turizmde canlılığı tartışılmaz gece eğlenceleri, Antep fıstıklı eşsiz tatlıları, Paha biçilmez tarihi dokusu, Her seviyede müşteriye hizmet sunan Otel, T.köyü, motel, Pansiyon, Apart Otel vb.gibi konaklama işletmeleri, Turistik çevre ana yolları, Doğanın her çeşit rengini sunan yapısı, Fauna ve Florası ile DÜNYADA TURİZMDEN NASİBİNİ ALAMASI GEREKEN 2 veya 3 ÜLKEDEN BİRİ OLAN TÜRKİYEM İÇİN şahsıma münhasır olmak üzere, Travel Triangle Sey.Ac.bloggerlarından Kasturi Saikia tarafından farklı bir taktikle ve zekice kaleme alınan bu yazısından dolayı, müteşşekir olduğumu ifade etmek isterim. Esenlikler dilerim.Saygılar.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.