İşte TÜRSAB'dan 2013 yılında hac turu düzenleme yetkisi alan 127 acente

İşte TÜRSAB'dan 2013 yılında hac turu düzenleme yetkisi alan 127 acente
TÜRSAB tarafından yapılan açıklamada, 2013 yılında Hac turu düzenleme yetkisi verilen acentelerin belirlendiği belirtildi.


Birliğin resmi sitesinde yer alan açıklama şu şekilde:

"T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ortaklaşa belirlediği kriterler çerçevesinde ve Bakanlıklararası Hac ve Umre Kurulu kararlarına uygun olarak gerekli teminatları teslim etmek suretiyle Diyanet İşleri Başkanlığı ile Sözleşme yaparak Hac seferi düzenleme yetkisi alan A grubu seyahat acentalarına kayıt yaptıran hacı adaylarımızın gidiş-dönüş ve bütün hizmetleri, söz konusu teminatlar ve sigorta sözleşmeleriyle güvence altına alınmaktadır.
 
08 Nisan 2013 Pazartesi günü başlayan kesin kayıtlar, hac seyahati düzenlemeye yetkili kılınan ve ilân metninde yer alan seyahat acentaları tarafından yapılabileceği gibi, söz konusu acentaların kayıt yetkisi verdiği ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ilgili Müftülüklere bildirilerek ilân edilen diğer acentalar tarafından da yapılabilecektir. 2013 yılı haccının hacı adaylarımıza hayırlı olmasını dileriz. Kamuoyuna ve hacı adaylarımıza önemle duyururuz."

İŞTE HAC TURU DÜZENLEME YETKİSİ ALAN ACENTELER



Bu Haber 08.04.2013 - 12:10:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.