LBT Service 125 acenteyi ve operatörü İstanbul'da otelcilerle buluşturdu

LBT Service 125 acenteyi ve operatörü İstanbul'da otelcilerle buluşturdu

Başta Özbekistan, Kazakistan, Kırgızistan, Rusya, Azerbaycan, Ukrayna ve Gürcistan olmak üzere çok sayıda ülkede hizmet veren 125’den fazla acente ve tur operatörü ‘The Royal Experience 2024’ etkinliği çerçevesinde İstanbul’daki 27 otelle bir araya geldi.


Turizm Güncel

Leisure Business Travel (LBT Service), CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da düzenlenen ‘The Royal Experience 2024’ isimli workshopla Türk Cumhuriyetlerinin önde gelen seyahat acenteleri  ile Türkiye’de üst segmentte hizmet veren 27 oteli bir araya getirdi.

“Müşterilerimiz 5 yıldızlı otelleri tercih ediyor”

Workshopa başta Özbekistan, Kazakistan, Kırgızistan, Rusya, Azerbaycan, Ukrayna, Gürcistan olmak üzere çok sayıda ülkede en iyi hizmet veren 125’den fazla acente katılım sağladı.

Leisure Business Travel Başkanı İlimdar Rıza, yaptığı açıklamada “Hizmet verdiğimiz müşteri portföyümüz daha çok VIP segmentte hizmet veren 5 yıldızlı otelleri tercih ediyor. Çoğunlukla kişiye özel, İstanbul ve İstanbul bağlantılı turlar düzenliyoruz.” dedi.

“Katılan otel sayısı her sene artıyor”

Pandemi öncesinde workshop düzenlemeye başladıklarını ifade eden Rıza, “2019 yılında Özbekistan-Almatı’da ‘The İstanbul Workshop’ isimli bir organizasyon düzenledik. Bu organizasyona sadece İstanbul’da faaliyet gösteren oteller katıldı. 2022 ve 2023 yıllarında yeniden Almatı’da organize ettik. 2024 yılında hem Almatı, hem de Kazakistan-Taşkent’te yapacağız. Her sene bu workshopa katılan otel sayısı artıyor. 10 otelle başlamıştık, şu an 20’yi aşkın otel var. Bugün düzenlediğimiz The Royal Experience 2024 etkinliğimiz ise farklı. 2023 yılında en iyi satış yapan acentelerimizi İstanbul’a davet ettik ve onları otelcilerimizle bir araya getirdik. Bu organizasyonu de her sene yapmayı ve büyüterek yurt dışına taşımayı planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“İstanbul tanıtım çalışmalarıyla ilgili çok eksiğimiz var”

The Royal Experience Club isimli bir platform kurduklarını açıklayan Rıza, “İstanbul’la ilgili tanıtım çalışmalarıyla ilgili çok eksiğimiz var. Ortalama konaklama 2,5 bu gece. Biz bunu 1 haftaya uzatmayı hedefliyoruz. The Royal Experience Club isimli bir VIP programımız var. Müşteri, acente ve oteli bir platformda topladık. Bu platform özel hizmet tercih eden misafirlerilere bu hizmeti verenleri bir araya getiren ortak bir platform. Herkesin ortak bir payda alabileceği ortak bir platform. Umarım herkes için faydası olur. Bu organizasyonla 2024’e güçlü bir adım attığımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Öte yandan düzenlenecek gala gecesinde 2023 yılında en iyi satış yapan acentelere ödül verilecek



Bu Haber 22.02.2024 - 13:09:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.