İrelstravel 70 Bulgar acenteyi Türk otelcilerle buluşturdu 

İrelstravel 70 Bulgar acenteyi Türk otelcilerle buluşturdu 
İrelstravel, Çanakkale'de Ege ve Akdeniz bölgesindeki otellerle 70 Bulgar turizm acentesinin katıldığı bir workshop düzenledi.

Çanakkale; Bulgaristan, Ege ve Akdeniz bölgesindeki turizmcilerin buluştuğu, bir araya geldiği bir merkez haline dönüşüyor. Antalya’dan Bulgaristan’a kadar otelciler Çanakkale’de bir araya geldiler. Bir sonraki sene Balkan bölgesinin tamamının katılacağı daha büyük bir etkinliğin planlandığı aktarıldı.

Çanakkale'de Bulgaristan'dan 70 seyahat acentesi ile Türkiye'nin Ege ve Akdeniz bölgelerinden otellerin katıldığı 3 günlük bir workshop düzenlendi. Etkinliği düzenleyen Irelstravel'ın sahibi Naci Aktürk, “Çanakkale artık bir destinasyon. Bu etkinlik Çanakkale’de ilk defa gerçekleştiriliyor.” dedi.

irelstravel

“8 yıldır Çanakkale’de ciddi işler yapıyoruz”

“Çanakkale’de yıllardır iş yapıyoruz. Bu bölgeyi seviyoruz. Yılbaşı da dahil olmak üzere birçok organizasyon için 8 yıldır Çanakkale’de ciddi işler yapıyoruz. Bu yıl ilk olarak bir Workshop organize ettik.” diyem Aktürk, etkinliğe ilişkin şu bilgileri verdi:

“Yurtdışından ve Bulgaristan’dan Çanakkale’ye gelen 70 acentemiz var”

Başta Çanakkale olmak üzere, Ege ve Akdeniz bölgesindeki oteller davetli olarak organizasyona katıldılar. Yurtdışından ve Bulgaristan’dan Çanakkale’ye 70 acente katılım sağladı. Karşılıklı görüşmeler, fikir alışverişleri ve istişarelerde bulunuluyor. Üç gün süren etkinlikte tüm katılımcılar birbirlerini tanıma imkanı buldular. Önümüzdeki yıl tüm Balkan bölgesini kapsayan daha geniş katılımlı bir organizasyon gerçekleştireceğiz.

“Bu etkinlik Çanakkale’de ilk defa gerçekleştiriliyor”

Etkinliğe Antalya, Alanya, Lara, Side, Belek, Fethiye, Marmaris, Didim, Bodrum, Kuşadası, Ayvalık bölgelerinden katılım sağlandı. Bu etkinlik Çanakkale’de ilk defa gerçekleştiriliyor.

Irelstravel

“2.500 civarında turist yılbaşında Çanakkale’ye geldi”

Çanakkale artık bir destinasyon oldu. Burada tek bir otelle çalışmaya başlamıştık. Sonrasında ise bu sayı 11 oldu. 2 bin 500 civarında turist yılbaşında Çanakkale’ye geldi ve bu sayı her geçen sene artıyor.

‘’Güzel bir sezon ülkemizi bekliyor.’’

Tüm turistik bölgelerde faaliyet gösteren tek Bulgaristan ürün sağlayıcısı olarak operatörlerimiz ve acentelerimizi bir araya getirdik. Yoğun katılımdan ötürü oldukça mutlu ve umutluyuz.

Şimdiden 2023 sezonu kapanış verilerimizi yakalamış bulunuyoruz ve bu güzel bir 2024 sezonu yaşanacağını işaret ediyor. Ayrıca Moldova , Romanya, Kosova ve Makedonya dan da operasyonlarımız büyüyor.

Yogun talep üzerine Sofya!dan Antalya’ya koyduğumuz uçak koltuklarımızın sayısını artırdık.
Bu sevindirici veriler ve gelişmelere istinaden ülkemiz turizmine güzel bir sezon diliyoruz.


Bu Haber 04.03.2024 - 09:17:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.