İstanbul'a lüks bir otel markası daha geliyor

İstanbul'a lüks bir otel markası daha geliyor
Carlson Rezidor Türkiye Direktörü Sonya Dive Dahl, grubun Türiye'ye dönük planları ile ilgili olarak TurizmGüncel'e bilgiler verdi.


TurizmGüncel


Carlson Rezidor'un özellikle Park Inn markasına odaklandığını ifade eden Sonya Dive Dahl, orta-üst segmentteki bu markayı yaygınlaştırmayı hedeflediklerini ifade etti. Dahl, "Şu anda Türkiye'de operasyonda olan 11 otelimiz var. 2018 yılına gelindiğinde bu sayıyı 20'ye çıkarmış olacağız. Park Inn markasına yoğunlaştık ama Türkiye'de hayata geçireceğimiz yeni otellerin tamamı bu markadan oluşmuyor" dedi.



CUORVUS COLLECTION İSTANBUL'A GELİYOR

Türkiye'de lüks segmentte de yer almak istediklerini ifade eden Sonya Dive Dahl, "Bu amaçla lüks segment markamız Quorvus Collection'ı Türkiye'ye getireceğiz. Markayı getireceğimiz şehir ise İstanbul olacak. Bu konuda önemli bir aşama kaydettik. Bu konuda daha detaylı bilgi veremem" dedi.

5  OTEL DAHA YAPILIYOR

Türkiye'de markanın yagınlaşması sürecinde, hem otellerin kapasiteleri hem de standartlar açısından, bölgeye göre yaklaşım sergilediklerini ifade eden Dahl, şu anda İstanbul'da iki  Park Inn otelinin daha yapım aşamasında olduğunu, İzmir, Samsun ve Ankara'da da yeni otellerin yapıldığı bilgisini paylaştı.

İKİNCİ ŞEHİRLERE YOĞUNLAŞMAK GEREKİYOR

Sonya Dive Dahl, Türkiye'de yatırımcıların hangi segmente yönelmesinin daha avantajlı olacağı şeklindeki sorumuza ise, " Bence her zaman fırsatlara bakmak lazım. Örneğin İstanbul konaklama sektörü büyümeye devam ediyor ancak bence artık Diyarbakır, Ankara, Samsun, Ankara gibi ikinci ve üçüncü şehirlere daha fazla ağırlık verilmesi gerekiyor. Segment olarak ise bölgenin ihtiyacına bakılmalı." yanıtını verdi.









Bu Haber 10.06.2015 - 09:49:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.