Dalaman’dan kalkan uçak askeri jetlerle Londra’ya indirildi

Dalaman’dan kalkan uçak askeri jetlerle Londra’ya indirildi

Dalaman’dan İngiltere’nin Manchester şehrine doğru yola çıkan bir uçak, güvenlik tehdidi nedeniyle Kraliyet Hava Kuvvetlerine ait jetler eşliğinde Londra’ya indirildi.


Dalaman’dan İngiltere’nin Manchester şehrine giden Jet2 havayolu şirketine ait Airbus A321 tipi yolcu uçağı bir yolcunun endişe yaratması sonucu, Kraliyet Hava Kuvvetlerine (RAF) ait Typhoon tipi jetler eşliğinde Londra’daki Stansted Havalimanına inişi gerçekleştirildi.

BBC’de yer alan habere göre, uçağın havalimanına indirildikten sonra polis tarafından karşılandığı, yapılan aramada ise bir tehlikeye rastlanmadığı belirtildi.

Polis tarafından yapılan açıklamada uçağın ana yolcu terminalinden uzakta bir yere inişinin gerçekleştiği, arama nedeniyle kapatılan pistin ise kısa süre sonra açıldığı açıklandı.

Yapılan incelemelerin ardından yolcuların seyahatlerine devam etmesinin sağlandığı ifade edilirken  Jet2 havayolu şirketi de yaptığı açıklamada ekiplerinin yolcuları ile ilgilendiğini, meydana gelen rahatsızlıktan ötürü üzgün olduklarını belirtti.



Bu Haber 13.10.2022 - 08:30:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.