Antalya'nın lüks otellerinden Rusya indirimi

Antalya'nın lüks otellerinden Rusya indirimi

Yüksek sezon olmasına rağmen ciddi boşluklar bulunan Antalya'daki 5 yıldızlı otellerin, Rusya pazarına değişen oranlarda indirim sunduğu öğrenildi.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Yüzde 44’e varan indirimler yapıldı

Antalya’daki 5 yıldızlı oteller,  yüksek sezon olmasına rağmen dolulukların yeterli seviyede olmaması nedeniyle Rusya pazarında indirime gitti.

Rus PAC Group tarafından TourDom'a yapılan açıklamaya göre, ülkede en fazla satış lüks turlara yapılıyor. En iyi otellerin bile yüzde 100 dolmadığı belirtilen haberde, bu nedenle tesislerin Rusya pazarında ağustos ayı ve düşük sezona dönük indirimler yaptığı kaydedildi.

Haberde belirtilen detaylara göre, Antalya'daki otellerin yaptığı indirimler yüzde 18 ile 44 arasında değişiyor. İndirim oranlarının Cullinan Belek'te yüzde 18, Paloma Foresta'da yüzde 26, Voyage Side'de yüzde 30, Ela Excellence'da yüzde 31, Spice Hotel'de yüzde 44 olduğu belirtildi.

Süper starlar sahne alacak

Antalya’daki oteller öte yandan, talebi artırmak için ilginç etkinlikler ve süper starların katıldığı konserler de organize ediyor. Örneğin The X Belek 6 Ağustos’ta Laura Pergolizzi’yi ağırlayacak. Christina Aguilera 8 Ağustos’ta Regnum Carya’da, Robbie Williams ise 17 Ağustos’ta Lujo Bodrum’da olacak. 10 Eylül’de ise Seal D Maris Bodrum’da sahne alacak.



Bu Haber 24.07.2023 - 13:31:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.