'Antalyalı turizmciler online rezervasyon sistemine dönmeli'

'Antalyalı turizmciler online rezervasyon sistemine dönmeli'
Holiday Club Kemer’in yeni genel müdürü Volkan Yorulmaz, tesiste yapacağı çalışmaları Turizm Güncel’e anlattı.


TurizmGüncel

Ulusoy Grubu’na aralık 2012 itibariyle geçtiğini belirten Yorulmaz,  yeni oluşumlara imza atacaklarını söyledi. Bu işin en önemli bacağının eğitim olduğunu düşünen Yorulmaz, şu bilgileri verdi:

“Kemer Holiday Club Akademi adı altında bir akademi kuruyoruz. Sektörün duayenlerinden Edip Soyak ile birlikte bir akademi kuruyoruz. Önce yönetim kadrosundan başlayıp, tüm personeli kapsayan bir eğitim programı düzenleyeceğiz. Tesisimiz 89 yılında kurulan, antalyanın ilk tesislerinden birisi.. Yıllar içinde hem renovasyon yapılıyor hem de turizm trendlerine ayak uydurmaya çalışıyoruz.

DÜNYA FARKLI ALANLARA GİDİYOR


Antalya, turizmde ciddi bir rol aldı. Bir takım doğrularımız da var, eksiklerimiz de var. Biz daha çok operatör bazlı işler yapmaya çalışıyoruz. Dünya farklı bir yere gidiyor. Online rezervasyon sistemlerine dönmemiz gerekiyor. Hem kısa hem uzun vadede fiyatların artırılması için önemli bir kanal diye düşünüyorum. Daha online sistemin önemini fark etmiş değiliz. Özellikle ilk açılan tesisler, belli bir rutine giriyor ve devam ediyor. Dünyadaki trendleri yakalamak gerekiyor. Bizim en büyük sıkıntımız bölgelerin gelişememesi..Tesisler harika ama bölgeler gelişemiyor.

2011 yılında gerçekçi olmayan bir büyüme vardı. 2013 yılının, 2011 ile 2012 arasında bir yere oturacağını görüyoruz. Rezervasyonlarda yüzde 5’lik bir artış var. Bu da iyiye işaret demek...




Bu Haber 18.03.2013 - 10:03:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.