Almanya'da Vural Öger'e 'ihlal davası' açılıyor

Almanya'da Vural Öger'e 'ihlal davası' açılıyor
2015 yılının aralık ayının sonuna doğru iflas bayrağını çeken V.Ö. Travel'ın sahibi Vural Öger için ihlal soruşturması başlatıldığı belirtildi.


OdaTV'den Süheyla Kaplan'ın haberine göre savcılık, ''iflas bildirimini geciktirme'' iddiasıyla yapılan bir şikayet üzerine Vural Öger hakkında inceleme başlattı. Haberde, şikayetin maaşı ödenmeyen bir çalışan tarafından yapıldığı da ifade edildi.

15. MADDEYİ İHLAL SUÇLAMASI

Hamburger Abendblatt gazetesinden aktarılan detaylara göre, Vural Öger'in iflas konusunu düzenleyen 15. maddeyi ihlal ettiğinden şüpheleniliyor. Eyalt savcılığının soruşturma başlatıp başlatmayacağı henüz bilinmezken, 15. maddeye göre ödeme aczi içine giren şirketin 3 hafta içinde iflas bildiriminde bulunması gerekiyor.

''İFLASIN GEREKÇESİ TÜRKİYE'NİN RUS UÇAĞINI DÜŞÜRMESİ''

Öte taraftan iflas sonrası Hamburger Abendblatt gazetesine açıklamalarda bulunan Vural Öger, iflasa gerekçe olarak Türkiye'nin Rus uçağını düşürmesini göstermişti. Öger, "Erdoğan ve Putin arasındaki sorun turizm alanına da yansıdı. Öyle ki Antalya'daki tüm turizmciler olaydan doğrudan etkilendiler" şeklinde açıklama yapmış ve Türkiye'de 5 yıldızlı otel fiyatlarının 40 euro, Almanya-Türkiye arasındaki uçak biletlerinin ise 70 euro olmasını örnek göstermişti.




Bu Haber 02.03.2016 - 15:31:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.