Alaiye Hotels'in mutfak şefine ve kat hizmetlerine ödül

Alaiye Hotels'in mutfak şefine ve kat hizmetlerine ödül
Alaiye Hotels mutfak şefi Cengiz Yıldız, Dünya Master Şefleri Derneği tarafından "Master Şef" ünvanına layık görülürken, Alaiye Resort&Spa'da haousekeeperlık yapan Tarık Saylar, İstanbul Temiz TV tarafından 'Türkiye'nin en iyi Houskeeper'ı seçildi.


Alaiye otellerinde yıllar mutfak şefliği görevini yürüten Cengiz Yıldız, Dünya Master Şefleri Derneği tarafından 'Master Şef' ünvanına layık görüldü. Alaiye Resort & Spa Oteli'nini houskeeperlığını yapan Tarık Saylar ise, İstanbul Temiz TV tarafından Türkiye'nin en iyi Houskeeper'ı seçildi.

Alaiye Hotels Genel Müdürü Selim Soylu, "Alaiye Otelleri olarak misyonumuzdan biri olan sektöre eleman kazandırma, eleman yetiştirme hakkında hepinizin bildiği gibi örnekler vardır. Bu konu hakkında okul gibi çalışmalarımız devam etmektedir. Şirketimizde en alt kademelerde işe başlayıp şu an seçkin otellerde otel müdürlüğü, departman müdürlüğü yapan onlarca arkadaşlarımız var. Bu gurur tablosuna iki arkadaşımız daha katkı sağladılar. Her iki arkadaşıma da başarılarından ve katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Alaiye Otelleri olarak bölgemize ve ülkemize katkı sağlamasını dileriz." dedi.


Bu Haber 10.04.2015 - 11:55:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.