Prag'dan iyi haber

Prag'dan iyi haber
Çek Cumhuriyeti Turizm Fuarı'na katılan Alanya Kaymakamı Özdemir, Gazipaşa Havalimanı'nın kullanılması için tur operatörleriyle görüştü


Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da 20-23 Şubat tarihleri arasında devam eden Holiday World Turizm Fuarı'na Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in Gazipaşa Havalimanı tanıtım çalışmaları damgasını vurdu.

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı tanıtım alanında yer alan Alanya standının yetkilileri, birebir iletişim dışında, şehir haritası, Alanya logolu hediyelik eşyalar, afişler, broşürler ile Çek Cumhuriyeti vatandaşlarına Alanya'yı tanıtıyor.

Fuarda tanıtım çalışmalarını sürdüren ALTAV yetkilisi Kamil Köseoğlu, Çek pazarında Alanya'ya büyük ilgi olduğunu belirterek, "Bölgeye hakim olan büyük tur operatörleriyle görüşmeler yaptık. Özellikle bu pazarın en büyük tur operatörü Çedok, Gazipaşa Havalimanı'na uçak indirmek için girişimlerini sürdürüyor. Girişimler olumlu sonuçlanırsa Prag-Gazipaşa uçuşları başlayacak. Önceki yıla oranlar Çek pazarında artış olacağını rahatlıkla söyleyebilirim" dedi.

Alanya standında bir süre aktif olarak tanıtım çalışmalarında bulunan Alanya Kaymakamı Özdemir ise izlenimlerini şöyle aktardı: "Fuarda bulunmaktan oldukça mutluyum. Olumlu izlenimlerle Alanya'ya dönüyorum. Gazipaşa Havalimanı'nın kullanılması konusunda tur operatörleri yetkilileriyle önemli temaslarda bulunduk."

Evrenseki Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Ali Güneş de, Prag Büyükelçisi Erhan Özdemir, Cihat Erginay ve Prag Ataşesi Songül Camgöz  Alanya standında bir araya geldi. Antalya’nın önemli alternatif pazarlarından olan Prag fuarının ilk gününde turizm profesyonellerini bir araya getirdi.




Bu Haber 21.02.2014 - 11:45:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.