Hava yolu şirketlerinin Şarm El-Şeyh iptalleri devam ediyor

Hava yolu şirketlerinin Şarm El-Şeyh iptalleri devam ediyor
İngiliz hava yolu şirketleri, Şarm El-Şeyh uçuşlarının iptal süresini uzattı.


TurizmGüncel

EasyJet, İngiltere Dışişleri Bakanlığı’nın Mısır’ın resort bölgesine dönük seyahat uyarısını uzatması sebebiyle, Şarm El-Şeyh seferlerini 26 Mayıs’a kadar iptal ettiğini duyurdu.

EasyJet üzerinden 27 Mayıs tarihine kadar rezervasyonu bulunan yolcular, paralarını geri alabilecek ya da biletlerini açık bilete dönüştürebilecek.

Hava yolu şirketi, yolcularına alternatif olarak uygun fiyatlarla Kanarya Adaları, Kıbrıs, Malta ve Fas gibi destinasyonları öneriyor.

British Airways de, Şarm uçuşlarını 26 Mart’a kadar iptal ettiğini duyurdu.

British Airways yolcularının paralarını geri alma, uçuşlarını erteleme ya da başka bir destinasyonla değiştirme seçenekleri bulunuyor.

28 Mart ile 30 Haziran arasına bileti bulunan BA yolcuları da uçuşlarını eylül ayının ortasından sonraki bir tarihe erteleme, iptal etme ya da başka bir destinasyon ile değiştirme şansına sahip.

MONARCH, THOMAS COOK VE THOMSON DA İPTAL SÜRESİNİ UZATTI

Monarch, Şarm uçuşlarını 14 Şubat’a kadar iptal etmiş, Thomas Cook ve Thomson da geçtiğimiz ay birer açıklama yaparak uçuş iptal süresini 23 Mart’a kadar durdurduklarını açıklamıştı.

İngiltere Ulaşım Departmanı, Rus uçağını düşüern bombanın Şarm El-Şeyh Havalimanı’nda uçağa yerleştirilmiş olma ihtimali sebebiyle kasım ayında hava yolu şirketlerinin Mısır’ın popüler tatil bölgesine dönük uçuşlarını durdurmasını emretmişti.

Departman tarafından yapılan açıklamada, uçuşların havalimanının güvenlik seviyesi tatmin edici bir seviyeye yükselene kadar gerçekleştirilemeyeceği belirtilmişti.



Bu Haber 20.01.2016 - 10:35:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.