Beş hava yolundan Türkiye'ye kapasite artışı ve yeni rota 

Beş hava yolundan Türkiye'ye kapasite artışı ve yeni rota 
Beş hava yolu şirketi Türkiye'ye ek uçuşlar ve yeni uçuş rotaları planladı.

Turizm Güncel - Özel 

SunExpress, EasyJet, Wizz Air, Freebird ve Croatia Airlines'ın Türkiye'ye ek uçuşlar ve yeni rotalar planladığını öğrenildi.  

Lufthansa ile THY'nin ortak girişimi SunExpress, 20-23-27-30 Aralık 2024 ve 3-6 Ocak 2025 tarihleri için Manchester'dan Dalaman'a; 20-24-27-31 Aralık 2024 ve 3-7 Ocak 2025 tarihleri için ise Gatwick'ten Dalaman'a ek seferler planladı. 

Wizz Air ise kış sezonu döneminde yapacağı Gatwick - Dalaman uçuşlarını haftada 4'e çıkaracak ve uçuşlar 2025 yılının mart ayına kadar devam edecek.

EasyJet ise Manchester-İstanbul uçuşlarında frekans sayısını haziran - kasım arası dönem için haftada 4'e çıkardı. Kasım ayından itibaren uçuşlar haftada 2 frekans olarak yapılmaya devam edecek. 

Croatia Airlines ise 11 yıllık aranın ardından İstanbul' geri dönüyor. Şirket, Split-İstanbul arasında haftada dört uçuş planladı. 

Freebird ise Almanya'dan Türkiye'ye iki yeni hat açıyor. Bunlardan biri 7 Temmuz - 30 Eylül arasında haftada bir uçuş yapılacak olan Dusseldorf - Dalaman, diğeri ise mayıs ortasından başlayıp ekim ayına kadar haftada iki frekans şeklinde yapılacak olan Köln-Bodrum seferleri.


Bu Haber 13.03.2024 - 08:36:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.