Rus gazeteden 'Konyaaltı’nda akaryakıt denize dökülüyor' iddiası

Rus gazeteden 'Konyaaltı’nda akaryakıt denize dökülüyor' iddiası

Antalya’da tatil yapan Rus turistlerin, deniz kirliliğinden şikayetçi olduğu iddia edildi.


Antalya’ya tatile giden Rus turistler kentin en büyük plajlarından Konyaaltı’nda akaryakıtın denize döküldüğünü öne sürdü.

Antalya’da ailesi ile yaşayan Rus bloger, TourdomRu’ya yaptığı açıklamada, ailesiyle Konyaaltı’nda denize girdiklerini, ancak denizden çıktıklarında tüm bedenlerinin yakıtla kaplandığını aktardı.

Antalya yönetiminin şikayetler üzerine sahil bölgesinde uyarı tabelaları astığını bildiren portal, kıyı bölgesinin halka açık olarak kullanılmaya devem ettiğini aktardı.

GazetemRu’da yer alan haberde, kişisel sosyal hesabından paylaşımlarda bulunan Rus turistin takipçileri de yorumlarda Konyaaltı’nda denize girdikten sonra bedenleri, giysileri ve ayakkabılarının mazotla kaplandığını yazdı.

Öte yandan konuyla ilgili açıklama yapan bir yorumcu, haftada birkaç kez Antalya açıklarındaki sularda petrol lekelerinin görüldüğünü aktarırken, Antalya sakinlerinin de son birkaç gündür Konyaaltı sahilinde mazot olduğunu doğruladığı ifade ediliyor.



Bu Haber 06.06.2022 - 09:04:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Soru

    Arzu Gedik 06.06.2022 - 11:24

    Merhaba; Konu ile ilgili ne gibi adımlar atıldı; sorumlu bulunabildi mi; atıkların temizliği ile ilgili bir girişim başlatıldı mı?

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.