Rixos Hotels'in Davos'taki oteli Rixos Flüela Davos kapılarını açtı

Rixos Hotels'in Davos'taki oteli Rixos Flüela Davos kapılarını açtı
Rixos Hotels'in Davos'ta satın aldığı oteli, burada düzenlenen Dünya Ekonomi Forumu ile birlikte eş zamanlı olarak açtığı belirtildi.


Rixsos Hotels'in İsviçre Alpleri'nin zirvesinde bulunan Davos kasabasında geçen yıl satın aldığı oteli, burada düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'na eş zamanlı olarak açtığı belirtildi. 4'ü kral dairesi olmak üzere 49 odası bulunan Rixos Flüela Davos, 1868 yılından beri konuklarına hizmet veren tarihi bir otel.


 
Rixos Hotels’in sunduğu olağanüstü lüks ve konforun, dünyanın gözde kayak merkezlerinden Davos’ta tarihi bir dokuyla buluşturulduğunu belirten Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, “Rixos Hotels olarak misyonumuz; farklı destinasyonlarda, misafirlerimizin bizi görmek istedikleri yerlerde hizmet vermek. Davos da Batı Avrupa’daki ilk otelimiz olması itibariyle bizim için çok önemli ve prestijli. Avrupa’nın kalbinde 1868’den bu yana konuklarını ağırlayan bir otelin tarihi dokusunu canlandırarak, Rixos kalitesiyle buluşturmak ve bunu tüm dünyanın izlediği Ekonomik Forum’da açmak bambaşka bir mutluluk kaynağı oldu” dedi. 
 
 Dünya Ekonomik Forumu delegasyonuna ev sahipliği yaparak sezonu açan Rixos Flüela Davos, zirve sonrasında ise kayak tutkunlarına hizmet verecek.
 


Bu Haber 23.01.2014 - 11:35:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.