Özyeğin Üniversitesi öğrencileri Sochi 2014 Kış Olimpiyatları'nda görev alıyor

Özyeğin Üniversitesi öğrencileri Sochi 2014 Kış Olimpiyatları'nda görev alıyor
Özyeğin Üniversitesi Otel Yöneticiliği ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri ögrencileri, Sochi Kış Olimpiyatları organizasyonunda görev alıyor.

 
Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Otel Yöneticiliği ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri öğrencileri Sochi 2014 Olimpiyatları organizasyonunda görev alıyor. Yapılan başvurularda gerekli kriterleri sağlayan ve başvurusu kabul edilen 11 Özyeğin Üniversitesi öğrencisi, görevlerine başlamak üzere yola çıktı. Öğrenciler, Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüsnü Özyeğin’in de katılımıyla, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu akademisyenleri tarafından görev yerlerine uğurlandı.
 
7-23 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olimpiyatların organizasyonunda Ocak ve Şubat döneminde görev yapacak Özyeğin Üniversitesi öğrencileri, 5 yıldızlı bir zincir otelin yiyecek-içecek, mutfak, kat hizmetleri ve ön büro bölümlerinde çalışacaklar.
 
Sochi Olimpiyat komitesi tarafından Türkiye’den sadece Özyeğin Üniversitesi öğrencilerine sunulan başvuru imkânında Özyeğin Üniversitesi öğrencileri,  çok iyi seviyede İngilizce konuşabilmeleri ve daha önce dünyanın önde gelen otellerinde ve restoranlarında staj yapmış olma kriterleri ile değerlendirildi. Özyeğin Üniversitesi’nden bu görev için başvuru yapan ve gerekli kriterleri sağlayan 11 öğrenci Sochi’ye gitmeye hak kazandı.
 
Özyeğin Üniversitesi öğrencilerinin Sochi’ye gidişiyle ilgili olarak Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü M. Teoman Alemdar, "Öğrencilerimizin böyle önemli, uluslararası bir proje için seçilmiş olmalarından mutluluk duyuyoruz. Sektörlerle iç içe ve uygulamalı eğitim yaklaşımımızla öğrencilerimize alanlarında isim yapmış ulusal veya uluslararası seçkin kurumlarda deneyimler yaşatarak onları gerçek hayata hazırlıyoruz. Birçok önemli kriteri sağlayarak bu göreve seçilmiş öğrencilerimizin burada aldıkları ayrıcalıklı ve kapsamlı eğitimin farkını Sochi’de yapacakları işlere de yansıtacakları ve böyle uluslararası bir projede rol almanın öğrencilerimizin kariyer yaşamlarında çok önemli katkıları olacağı kanaatindeyim" diye konuştu.
 


Bu Haber 13.01.2014 - 15:09:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.