İşte en iyi 10 aile tatili destinasyonu

İşte en iyi 10 aile tatili destinasyonu
Dünyanın önde gelen seyahat bloğu Lonely Planet'in kullanıcıları en iyi 10 aile destinasyonunu belirledi.

Lonely Planet tarafından hazırlanan ‘ Ailelerin en rahat şekilde tatil yapabilecek ülkeler” listesine göre Avrupa'nın en sakin ülkelerinden Danimarka ilk sırada  yer aldı. Danimarka aile tatili için en iyi rota olarak gösterildi.
 
Lonely Planet  tarafından hazırlanan sıralamaya göre, Tayland'ın Bangkok şehri aile tatili için en iyi  ikinci ülke oldu.

Listenin üçüncü sırasında ise son dönemin yükselen tatil rotalarından olan Belize’yi görüyoruz. Belize, aile tatili için de önemli merkezlerden birine dönüşüyor.

Lonely Planet tarafından hazırlanan listed  Hindistan'ın Kerala bölgesini dördüncü sırada görüyoruz. Hindistan’ın Kerala bölgesi aile tatili için en iyi seçeneklerden olarak gösteriliyor. 

Ailelerin en rahat şekilde tatil yapabilecek ülkeler ‘ sıralamasında New York  beşinci sırada yer aldı.

Sıralamaya göre,  gözde tatil merkezlerinden Hawaii altıncı sırada yer aldı ve böylelikle aile tatili için en iyi seçeneklerden biri olarak belirlendi. 

Listeye yedinci sıradan giren Prag aile tatili için en iyi destinasyonlar arasında.

Sekizinci sırada ise aile tatili için en iyi rotalardan biri olarak Kabul edilen İtalya’yı görüyoruz.  

Lonely Planet tarafından hazırlanan sıralamaya göre İzlanda dokuzuncu sırada yer alıyor. Dev şelaleleri, büyülü doğası ve sakinliğiyle İzlanda ailelerin tatil için tercih edebilecekleri ülkeler arasında gösterildi.

Finlandiya'daki Lapland adlı kış tatili merkezi  ise listeye 10’uncu sıradan girmeyi başardı ve en iyi seçeneklerden biri olarak gösterildi.
 


Bu Haber 06.10.2014 - 10:26:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.