İngiliz hava yolu şirketi, İngiltere'nin 5 kentinden İzmir'e uçuş başlatıyor

İngiliz hava yolu şirketi, İngiltere'nin 5 kentinden İzmir'e uçuş başlatıyor
2019 yılı için tarihinin en büyük uçuş/seyahat programını hazırlayan İngiliz hava yolu şirketi Jet2, ülkenin 5 kentinden İzmir'e uçuş başlatacağını duyurdu.


Jet2 Türkiye kapasitesini arttırmaya ve yeni uçuş güzergahları açmaya devam ediyor. Antalya, Bodum ve Dalaman bölgelerine yeni uçuşlar başlatan şirket, şimdi de İzmir'i radarına aldı.

Şirket, 2019 sezonunda İngiltere'nin Manchester, Leeds/Bradford, Glosgow, Birmingham ve Newcastle havalimanlarından İzmir'e uçuş yapacak.



2019 İÇİN 12 MİLYON KOLTUK PLANLADI

Jet2'nun 2019 sezonu için üç yeni destinasyon açtığı belirtilen şirket açıklamasında, bu destinasyonların İzmi, Girit (Yunanistan) ve Burgaz (Bulgaristan) olduğu belirtildi. Açıklamada, ''2019 sezonu için planladığımız koltuk sayısını yüzde 12 arttırarak 12 milyona çıkardık. 59 popüler destinasyona haftada bin 200 uçuş gerçekleştireceğiz.'' denildi.

''İZMİR KISA SÜREDE POPÜLER BİR DESTİNASYON OLACAK''

İzmir'e de değinilen açıklamada, ''2019'daki yeni destinasyonlarımızdan biri de İzmir. Kuşadası, Çeşme, Özdere, Seferihisar gibi popüler tatil noktalarına sahip olan İzmir'e toplamda 80 bin koltuk planladık. Türkiye'deki dördüncü estinasyonumuz olan İzmir'in, kısa sürede ingiliz tatilciler arasında popüler bir yer edineceğinen inanıyoruz.'' ifadelerine verildi.




Bu Haber 27.04.2018 - 10:01:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Ayşe Gümüş 27.04.2018 - 10:56

    Jet2nun İzmiri açması gerçekten büyük bir olay. Turizm iyi olacak ama ülke iyi olursa tabi.

  • bacasız sanayi turizm 27.04.2018 - 10:36

    özellikle Steve Heapy ceo, Türkiye turizmine önem verdiği için tüm turizmcilerimiz gurur duymalıdır,izmir destinasyonunda tui ve thomas cook bile az kapasite ayırmışken,jet 2 için nasıl bir büyüme planında olduğunu görüyoruz,yakıt desteği 2019 sonrasındada devam etmeli diye düşünüyorum tüm turizm emekçilerine hayırlı olsun

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.