Hakan Saatçioğlu: 2019’u aratmayacak bir sezon bizi bekliyor

Hakan Saatçioğlu: 2019’u aratmayacak bir sezon bizi bekliyor

Limak Hotels Genel Koordinatörü Hakan Saatçioğlu, hem misafir sayısında hem de gelir açısından iyi bir sezon beklediklerini ifade ederek 2022 sezonun iyi geçeceğini ve 2019 yılını aratmayacak bir yıl olacağını söyledi.


Yurt dışından talep gördüklerini söyleyen Hakan Saatçioğlu, “Öncelikle pandemiden çıktık. 2019 yılını aratmayacak bir sezonun bizi beklediğini düşünüyorum. 2021 gerçekten çok güzel beklediğimizin bir yıldı, iç pazarda ve yurt dışından da çok ciddi talep gördük. Sadece Avrupa bölgesinde biraz bir aksama oldu ama Ukrayna, Rusya’dan çok ciddi rezervasyon talebi aldık. İç pazarda gayet güzeldi. Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarımız çok ciddi bir şekilde akın etti. “ dedi.

“İç pazarda ciddi artış bekliyoruz”

Saatçioğlu, kurun hızlı bir şekilde yükselmesinin ekonomiyi ciddi bir şekilde yoracağını söyleyerek “Maalesef şu andaki kurun bu kadar hızlı bir şekilde yükselmesi tabi ekonomimizi ciddi bir şekilde yoracak gibi ama turizmcinin yüzünü bir şekilde güldürecek. Özellikle yurt dışından gelecek olan gurbetçi vatandaşlarımızın bunu çok güzel bir şekilde kullanacağını düşünüyorum. Sezonun çok iyi geçeceğini hatta ve hatta iç pazarda da çok ciddi bir şekilde artış olacağını öngörüyoruz. Basında görmüş olduğumuz bilgiler doğrultusunda, birçoğunun mevduatının dolar ve euro da olduğunu varsayarsak iç pazardaki misafirlerimizin de çok fazla etkilenmeyecek. Bu yüzden 2019’u zorlayacak olan bir sezon bekliyor bizi ve hatta üstüne çıkma şansımız bile olabilir. Hem misafir sayısında hem de gelir açısından iyi bir sezon bizi bekliyor.” ifadelerine yer verdi.



Bu Haber 20.12.2021 - 10:58:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.