Galip Öztürk Metro Turizm'deki cinsel tacize ilişkin konuştu: Paraleller...

Galip Öztürk Metro Turizm'deki cinsel tacize ilişkin konuştu: Paraleller...
Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Muğla-İstanbul seferini yapan Metro Turizm'e ait otobüste yaşanan taciz olayıyla ilgili ''Paralel'' göndermesi yaptı.


Metro Turizm firmasının Muğla-İstanbul seferini yapan otobüsünde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Üniversite öğrencisi bir kız otoüste uyurken, muavinin mastürbasyon yaptığı ve spermlerinin genç kızın yüzüne geldiği ortaya çıktı. Genç kadın olayı jandarmaya bildirdi ve muavin G.G.’den örnek alındı. Sıvılar karşılaştırılmak üzere Adli Tıp’a gönderilirken, su döküldüğünü iddia eden muavin, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Bu korkunç olay Metro Turizm tarafndan da doğrulandı ve özür dilendi. Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk, muavin hakkında hukuki işlem başlatacaklarını açıkladı.

Metro Turizm'in olayı kabul edip özür dilemesine rağmen Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, olayı ''paralellere'' bağladı. Twitter hesabından açıklama yapan Öztürk, ''Paralelci pislikler vatan haini olduğunuzu biliyoruz hizmetin selameti için mi Metro ile ugraşıyorsunuz vallahi sizden her şey beklenir.'' şeklinde tweet attı.








Bu Haber 26.05.2016 - 09:41:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.