Metro Turizm'de bir skandal daha: Muavin hamile kadını tekmeledi

Metro Turizm'de bir skandal daha: Muavin hamile kadını tekmeledi
Daha önce bir yolcuya cinsel tacizle gündeme gelen Metro turizm, bu sefer de hamile yolcuyu tekmeleyen muavinle gündemde.


Metro Turizm'de görevli bir muavinin, hamile yolcuyu tekmelediği bildirildi. İki yıl önce evlenerek İzmit'in Gölcük ilçesine yerleşen Olesya Kalyujina, Görcüstan dönüşü çocuğu ile birlikte Hopa Otogarı'nda bindiği Metro Turizm otobüsünde muavinin saldırısına uğradığını açıkladı.

Televizyonda sinyal alamadığı için muavinden yardım istediğini ancak daha sonra tartışma başladığını belirten Olesya Kalyujina, hamile olduğunu söylemesine rağmen muavinin kendisini tekme tokat dövdüğünü söyledi.

Otobüs koltuğundaki televizyonda sinyal olmadığını görünce muavine durumu söylediğini muavinin ise ''zaten üç kuruş para alıyorum. Bir de seninle uğraşamam’ diyerek tepki gösterdiğini kaydeden Olesya Kalyujina, ''Ben de muavinin ismini ve soyadını söylemesini istedim. Daha sonra bağırarak ismini ve soyadını söyledi ve şoför tarafına gittikten bir süre sonra yeniden yanıma gelerek ismini ve soyadını niye aldığımı sorarak bağırmaya ve vurmaya başladı.'' dedi.

Hamile olduğunu vurmamasını söyemesine rağmen muavinin tek tokat kendine saldırdığını iddia eden Kalyujina, ''Tokat atıp yere düştükten sonra da karnıma tekmeler attı. Otobüsteki diğer yolcular araya girdi. Polisi arayarak yardım istedim. Fındıklı mevkiinde otobüs durduruldu. Polisler tarafından hemen hastaneye gitmem gerektiğini düşük olabileceğini söyledim. Ambulansla hastaneye götürüldüm ve düşük olmadığını öğrendim. Muavinden şikayetçi olduk" dedi.




Bu Haber 18.01.2017 - 09:50:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.