Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk'e kötü haber
Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk için müebbet hapsin devamına karar verildi.

Yargıtay Ceza Genel Kurulu, 22 yıl önce işlenen bir cinayetin azmettiricisi olduğu iddiasıyla yargılandığı davada müebbet hapis cezası alan ve sonrasında infazın durdurulması kararı verilen Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk için 11 Ekim'de verilen müebbet hapis cezasının devamına karar veridi. Öztürk'ün ise yurt dışına çıktığı belirtiliyor.
Hürriyet gazetesinden Dinçer Gökçe'nin haberine göre, Galip Öztürk’ün, müebbet hapis cezası aldığı dava 22 yıl önce işlenen bir cinayete dayanıyor. 28 Eylül 1996 sabahı, Kuvvet Köseoğlu isimli kişi Beyoğlu’nda saklandığı evde öldürüldü. Galip Öztürk ile aralarında, Samsun’da yaşadıkları dönemden kalma kan davası olan Köseoğlu’nun öldürülmesi sonrası açılan davada 7 kişi yargılandı. Yargılama devam ederken, cinayeti işleyen Kudret Okumuş, yurtdışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Okumuş 28 Ağustos 2011 günü Çorum’da tutuklandı.
İNFAZIN DEVAMI KARARI
İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi, 7 Kasım tarihli ek tensip ile Yargıtay Ceza Genel Kurulu’ndan dosyanın dönüşünün beklenmesine karar verdi. Kurulun 3 Temmuz 2018 tarihli kararı mahkemeye ulaştı. Kurulun kararında, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının itirazının reddine karar verildiği anlaşıldı. Bu kararla birlikte, İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi geçen 16 Kasım’da Öztürk hakkında şu kararı verdi: “Hükümlü hakkında verilen müebbet hapis cezasının infazının devamına…” Haberin devamı>>>
İlgili Haberler

Otellerde krediler ile ciro arasındaki makas açılıyor! Borç 4'e katladı
2026 verilerine göre otellerdeki ciro artışı yüzde 7 ile 12,6 milyar dolar seviyesine ulaşırken, kredi stokundaki yükseliş ise yüzde 29,1 ile 14,1 milyar dolara çıktı.

TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya'dan dijital konaklama platformu kanun teklifine tepki: Ayrıcalık tanınmasın
TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, TBMM'de görüşülecek dijital konaklama platformları ile ilgili hazırlanan kanun teklifine karşı uyarılarda bulunurken; "Yabancı platformlara ayrıcalık tanınmasın." dedi.

ATF’ye 500 saat kaldı: Turizmin kalbi 8. kez atmaya hazır
Bu yıl sekizinci kez düzenlenecek olan Antalya Turizm Fuarı (ATF) Türkiye için geri sayım devam ediyor. 100'ü aşkın ülkeden 40 binin üzerinden profesyonel ziyaretçi ve 1000'den fazla turizm markası fuarda bir araya gelecek.



%20(2).gif)

