Emre Tatar Cullinan Belek’in 2023 hedeflerini açıkladı

Emre Tatar Cullinan Belek’in 2023 hedeflerini açıkladı

Cullinan Belek Satış Direktörü Emre Tatar, Coral Travel ortak organizasyonunda Moskova'da Rus acentelerle bir araya gelerek tesise ilişkin bilgi verdi.


Turizm Güncel – Dış Haberler

Türkiye'deki lüks tesisler arasındaki yerini alan Titanic Grubuna ait Antalya'daki Cullinan Belek, Coral Travel'ın ortak organizasyonunda Moskova'daki White Rabbit Restoranda Rus acentelerle bir araya geldi. Tesisin satış direktörü Emre Tatar, otele ve 2023 hedeflerine ilişkin Rus acentelere bilgi verdi.

“Şu anda talep biraz düşük”

Türkiye'de yaşanan depremin yanı sıra Rusya ve Türkiye'deki sosyo-ekonomik durumdan dolayı insanların tatil planı yapmakta acele etmemesi nedeniyle şu anda talebin biraz düşük olduğunu kaydeden Emre Tatar, buna rağmen geçen yıl olduğu gibi başarılı bir sezon geçirmeyi beklediklerini ifade etti.

"Geçen yıl 10 bin misafir ağırladık”

TourDom'da yer alan habere göre geçen yıl 10 bin turistin Cullinan Belek'te tatil yaptığını ifade eden Tatar, bu yıl da en az geçen yılki kadar misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Tatar "Otelimiz açısından herhangi bir talep sorunu görmüyoruz. Turistler daha önce de bizi tercih etti, şimdi de etmeye devam ediyor.” dedi.

Cullinan Belek'in nisan ve mayıs için şimdiden yüzde 50, haziran ağustos dönemi için ise yüzde 30 rezerve edildiğini açıklayan Emre Tatar, bunların yaklaşık yarısının Rus misafirlerden oluştuğunu söyledi.

Hedef yüzde 80-85 doluluk

Turistlerin tatilde sadece benzersiz deneyimler yaşamaları için değil aynı zamanda kişiye özel hizmeti hissetmeleri için çalıştıklarını kaydeden Tatar, amaçlarının nicelik değil nitelik olduğunu, bu yıl için de doluluğu yüzde 80-85 olarak bütçelediklerini söyledi.



Bu Haber 04.04.2023 - 08:53:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.