Dorak'ın patronundan Ulusoy'a şok suçlama: 3 milyon dolarımı...

Dorak'ın patronundan Ulusoy'a şok suçlama: 3 milyon dolarımı...
Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Körükçü, Ulusoy zamanında TÜRSAB'a ödedikleri bilet paralarının bankalara bozdurulduğunu ve şu anda getirecekleri turiste müze bileti bulamamaktan endişe ettiklerini söyledi.


Dorak Holding'in patronu Ahmet Körükçü, bu sene en büyük endişelerinin müze bileti bulamamak olduğunu belirtti. Ulusoy'un 'bilet vreceğim' diyerek acentelerden para toplandığını anlatan Körükçü, şu anda ödedikleri paranın karşılığında müze bileti istediklerini ancak alamadıklarını söyledi.



Hürriyet yazarı Fatih Çekirge, yazısında konuyu şu şekilde gündeme getirdi:

“Şu anda en büyük sıkıntımız, bu sene getireceğimiz turistlere müze bileti bulamamak.“

- Niye?

“Çünkü Başaran Ulusoy yönetimindeki TURSAB, müze bileti vereceğim diye bütün acentelerden para topladı. Tabii herkes çek verdi. TURSAB o çekleri bankalara bozdurmuş. Biz şimdi paramızın karşılığında müze bileti istiyoruz, yok diyorlar. Bankalar da çeki tahsil ekmek için acentelerin üzerine geliyor. İnanılmaz bir durum”

- Nasıl olabilir böyle bir şey?

“Acentalar çok zor durumda. Müze bileti bulamadığına mı yansın, bankaların üzerine gelmesine mi? İşte ben... TURSAB’a 3 milyon dolarlık çek verdim. Şimdi bilet alamıyorum.”

Ahmet Körükçü o kadar açık ve net konuşuyor ki...''


Bu Haber 21.04.2018 - 09:54:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • TurizmNeferi ne Cevap 28.04.2018 - 11:01

    Beyefendi Kapadokyayı o hale getiren değer sahibi yapandır. Kıskançlık ile kendisine iftira atacağınıza sizde onun gizi riski göze alın cesur olun. Kaç kişiye istihdam sağlıyor ? balonun parasını vermiş almış. Paran varsa sen kapat balonları. Yıllarını vermiş turizme. Adam dünyalığını yapmış çekilse sülalesine yetecek parası var. Senin gibi kıskanç acemiler var diye çekilmiyodur belki.

  • TurizmNeferi 27.04.2018 - 12:07

    Beyefendi çok güzel anlatmış para verdik karşılığını alamadık diye, keşke kendisinin hizmet alıp 9 aylık çek verdiği tesislere çektirdiğini, kapadokya"da balon tekelleşmesini de anlatsaydı

  • turizimci 21.04.2018 - 10:16

    Tursab bitmistir bitirende ulusoydur .Tursab lav edilip olaya hukumet el koymalidir.Turizm bakanlligi semsiyesi altinda resmi bir devet kurulusu olarak acentalar mustesarligi kurulmalidir.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.