Alman tur operatörü Yunanistan'a rekor, Türkiye'ye 'iyi talep' bekliyor

Alman tur operatörü Yunanistan'a rekor, Türkiye'ye 'iyi talep' bekliyor
Almanya'nın üçüncü büyük seyahat grubu DER Touristik, gelecek sezon Türkiye, Tunus ve Yunanistan gibi Akdeniz destinasyonlarına dönük kapasitesini arttıracağını duyurdu.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Almanya'nın üçüncü büyük seyahat grubu DER Touristik, 2019 sezonunda Yunanistan talebinin rekor kıracağını, Türkiye, Mısır ve Tunus ve Mayorka'nın ise iyi talep alacağını açıkladı.

''EN BÜYÜK PROGRAMI EN İYİ FİYATLARLA SUNUYORUZ''

DER Touiristik Orta Avrupa CEO'su René Herzog, ''2019 sezonunda müşterilerimize en iyi fiyatlarla büyük ve istikrarlı bir program sunuyoruz. Gelecek yılın en popüler destinasyonları ise İspanya, Türkiye, Yunanistan, Mısır ve Tunus olacak.'' açıklamasında bulundu.

''DER TOURISTIK YUNANİSTAN REKORUNA HAZIRLANIYOR

Mükemmel alt yapısı ve misafirperverliği sayesinde 2019'da Yunanistan'ın rekor kırabileceğini ileri süren Herzog, ''DER Touristik buna hazırlanmak için neredeyse Almanya'nın tüm havalimanlarından Yunanistan'a (özellikle Girit, Rodos ve Kos) dönük kapasitesini arttırdı. Grubun markalarından ITS, Samos'u programına ekledi. DER Touristikşu anda Yunanista genelinde kendi markalarıyla 14 işletiyor.'' ifadelerini kullandı.

TUNUS, MISIR VE TÜRKİYE KAPASİTELERİNİ DE ARTTIRDI

Tunus'un ise özellikle fiyat-öncelikli hareket eden Alman çiftlerden tve ailelerden talep gördüğü belirtiliyor. Gelecek yıl Tunus'ta iki tane Cooee otel açmayı planlayan şirket, Monastir, Enfidha ve Djerba'ya dönük kapasitesini de arttıracak. DER Touristik benzer şekilde, erken rezervasyonda iyi talep alan Mısır ve Türkiye kapasitesini de arttıracağını açıkladı.



Bu Haber 07.11.2018 - 13:41:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.