Alltours 2024 yaz programını açıkladı 

Alltours 2024 yaz programını açıkladı 
Almanya'nın önde gelen tur operatörlerinden Alltours, 2024 yaz programını açıkladı.

Turizm Güncel - Dış Haberler 

Alltours 2024 yaz programı için  “Balear Adaları ve İspanya”, “Kanarya Adaları ve Madeira”, “Yunanistan ve Kıbrıs”, “Uzun Mesafe Destinasyonlar”, “Türkiye”, “Güneş Düşleri”, “Dağlar ve Göller” ve “Deniz, Doğa ve Deneyim" olmak üzere 7 farklı broşür hazırladı. Oluşturulan programın merkezinde ise aileler yer alıyor.

Daha fazla uçaklı paket tatil, daha fazla tek yetkili otel

Düsseldorf merkezli şirketin yaz programında uçaklı paket tatillerde yelpaze genişletilirken, tek yetkili otellerin ve bireysel gezilerin sayısı artırılıyor. Gelecek yıl misafirlerine aralarında lüks oteller, aile ve yetişkinlere özel oteller, sağlıklı yaşam tesisleri, kır otelleri, apartman daireleri ve tatil evlerinin de bulunduğu 3.500'den fazla tesisi sunacak olan Alltours 100'den fazla yeni oteli programına ekledi.

Aileleri merkeze alan cazip teklifler

Oluşturdukları programda 'cazip teklifler' üzerinde durduklarını belirten Alltours'un sahibi Willi Verhuven "Genellikle yalnızca yüksek sezonda seyahat edebilen aileler mevcut maliyet artışlarından özellikle etkileniyor. Tatil, çocuklu aileler için de uygun fiyatlı kalmalı.” diyor. 

Tüm destinasyonlarda ailelere ekonomik avantaj sağlayacak özel ürünler geliştirdiklerini kaydeden Willi Verhuven, "Otel seçerken geniş aile odalarının yanı sıra çocuk bakımı ve yaşa uygun boş zaman etkinlikleri olanaklarına da özellikle önem veriyoruz. Ayrıca aile dostu her şey dahil tekliflere yönelik artan talep nedeniyle otel portföyü de buna uygun olarak genişletildi." açıklamasını yaptı.

Yunanistan programını genişletti

Alltours, müşterileri arasında en fazla talep gören destinasyonların başında gelen Yunanistan'a dönük programını özellikle genişletti ve Rodos ve Girit gibi popüler destinasyonlardaki otel sayısını artırdı. 

Aralarında Almanya, Hırvatistan, İtalya ve İspanya'nın da bulunduğu 11 ülkeye kendi başlarına seyahat edecek bireylere dönük teklifler de, daha aile merkezli olacak şekilde genişletildi. 

Alltours'un 2024 yaz programı kasım ayından itibaren rezervasyona açıklacak ve program 14 şehirde tanıtılacak.


Bu Haber 19.10.2023 - 10:08:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.