Türkiye'nin en büyük acenteleri burada buluştu

Türkiye'nin en büyük acenteleri burada buluştu
Türkiye’nin en büyük acentalarından 300’den fazla yönetici, dört farklı lezzet ve eğlence mekanını tek çatı altında toplayan Izaka Restaurants & Bar-lounge’da bir araya geldi.


Izaka Restaurants & Bar-lounge, 23 Ocak Cuma akşamı CVK Group Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çevik ve eşi CVK Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serap Çevik ev sahipliğinde Türkiye’nin en büyük turizm acentalarını ağırladı. Park Bosphorus Hotel tarafından düzenlenen özel geceye 300’den fazla üst düzey yönetici ve acenta yetkilisi katılım gösterdi.

Ocak ayı itibariyle Taksim Gümüşsuyu'ndaki Park Bosphorus Hotel'in 4 bin 500 metrekareye yayılan terasında açılan Izaka Restaurants & Bar-lounge; The Midd, Mezze Mare, Hitode Sushi ve Izaka Bar-lounge olmak üzere dört lezzet ve eğlence mekanını tek çatı altında topluyor.

IZAKA Restaurant & Bar-Lounge’un işletmeciliğini başarılı yönetici İlhan Zeytun ve Tarkan Artış yapacak. 2004 yılında Kuruçeşme’de CVK Group ile beraber ‘Kuruçeşme Kahvesi’ konseptini hayata geçiren ikili, bu konsepti yönetmeye de devam ediyor. İlhan Zeytun ve Tarkan Artış, eğlence sektöründeki 23 yıllık profesyonel deneyim ve tecrübelerini IZAKA Restaurants & Bar-Lounge projesine taşıyor...



Bu Haber 27.01.2015 - 14:48:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.