Thomas Cook'la acente arasında '100 poundluk' Marmaris tatili tartışması

Thomas Cook'la acente arasında '100 poundluk' Marmaris tatili tartışması
Tur operatörü Thomas Cook ile satış acentesi Freedom Travel Group üyesi Earles World of Travel arasında 100 pounda satılan Marmaris tatili nedeniyle tartışma yaşandı.


TurizmGüncel


Thomas Cook'tan kaynaklı yanlış fiyatlandırma nedeniyle 379 poundluk Marmaris tatilini müşterilere 100 pounda satan seyahat acentesi, Thomas Cook'un yanlış fiyatlandırmayı fark edip rezervasyonu iptal etmesi üzerine tepki gösterdi. Konuyla ilgili olarak sosyal medyada kampanya başlatan acentenin sahibi Andrew Earle, Thomas Cook'a geri adım attırmayı başardı.

THOMAS COOK REZERVASYONU KABUL ETTİ

Yanlışlığın Thomas Cook'tan kaynaklandığını ve rezervasyonu ikabul etmek zorunda olduğunu belirten Earle, "Thomas Cook rezervasyonu kabul etmeseydi bile kendi şirketimin itibarı için farkı kendi cebimden ödeyecektim. Sosyal medya sayesinde buna gerek kalmadı ve Thomas Cook rezervasyonu kabul etti" açıklamasını yaptı.

ÖZÜR DİLEDİ

Thomas Cook sözcüsü ise konuyla ilgili olarak, "Yaşanan bu münferit olaydan ve karmaşadan dolayı özür dileriz. Ne ticari partnerlerimizi ne de müşterilerimizi düş kırıklığına uğratmayı isteriz. Gelecekte bu tip olayların tekrar etmemesi için soruşturma başlattık." dedi.

THOMSON'UN DA BAŞINA GELMİŞ

100 pounddan kaç tane Marmaris tatili satıldığına dair bilgi verilmezken, benzer bir olayın daha önce Thomson'un da başına geldiği ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, 1.249 pound olan uzak mesafe bir paket tur geçtiğimiz ay 249 pounda satıldı. Thomson sözcüsü ise, "Bu tip olaylar çok ama çok nadir yaşanır. Ancak yaşandığında da tur operatörü olarak müşteriye adalaetli davranırız" dedi.


Bu Haber 15.04.2015 - 14:31:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Hulusi 16.04.2015 - 09:14

    Ne olacak Allah Aşkına Otelciye çöker bedavaya bile getirirler... Destinasyon Marmaris olunca Özür de dilenir üstüne tazminatta verilir....

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.