Jolly Tur: 1 Mayıs ve 23 Nisan rezervasyonlarında yüzde 50'lik artış var

Jolly Tur: 1 Mayıs ve 23 Nisan rezervasyonlarında yüzde 50'lik artış var
Bu yıl 23 Nisan çocuk bayramının perşembe gününe, 1 Mayıs işçi bayramının ise cuma gününe denk gelmesi hem turizmcileri hem de tatilcileri sevindirdi.


Ayrıca 1 Mayıs öncesi 28-29 Mayıs’ta TEOG sınavı nedeniyle okulların kapalı olması da o haftaki tatili haftasonuyla birlikte 5 güne çıkardı.  İki dönem için kültür turlarına yoğun talep geldiğini ifade eden Jolly Tur Kültür Turları Müdür Kerem Gökçe, “İki dönem için yapılan rezervasyonlarda geçen yıla göre yüzde 50’lik artış var. Toplam 10 bin kişilik rezervasyona ulaştık. Yapılan rezervasyonlarda ‘Uçaklı Van GAP Turu’, ‘Doğu’nun Üç Gizemi’ isimli turlarımızın yanı sıra ‘Kapadokya’, ‘Kuşadası’, ‘Pamukkakale’, ‘Ege’nin Saklı Köyleri’ ve Amasya odaklı ‘Butik Şehir Turları’ ilgi gören bölgelerimiz içinde” dedi.

Geçen yılın ilk 3.5 aylık dönemine göre rezervasyonlarda yüzde 60’lık rezervasyon artışı yaşadıklarını dile getiren Jolly Tur Yurtdışı Turlar Müdürü Tolga Gökçe de, “Artık, 3-4 günlük tatillerde bile yurtdışına yönelik rezervasyonlar alıyoruz. 23 Nisan’da 4 günlük tatil olanağı ile geçen yıla göre yüzde 60’lık artış var. 23 Nisan-26 Nisan aralığı için Barselona, Roma, Prag ve Berlin için özel paketlerimiz de var. Ayrıca geçen yıl düzenlediğimiz Paris Disneyland Turu’na bu yıl yine 23 Nisan’a özel olarak Almanya Lego Land Turu’nu ekledik” dedi. Bu bölgelerin dışında 23 Nisan’da Atatürk’ün evinde olmak isteyenlerin olduğunu söyleyen Gökçe, “Bu, Yunanistan’a yönelik talepte büyük bir artışı beraberinde getirdi. 1 Mayıs için de klasik olarak Küba turu, çok talep gören turlar arasında. Klasik Avrupa, Büyük İspanya turlarında ciddi artış var” dedi. (Hürriyet Gazetesi Burak Coşan)




Bu Haber 21.04.2015 - 10:24:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.