Club Alla Turca Dalyan, bu sene 3 ödül birden aldı.

Club Alla Turca Dalyan,  bu sene 3 ödül birden aldı.
Club Alla Turca, Avrupa’nın önde gelen tur operatörlerinden Thomas Cook’un her sene müşterilerinin oylarıyla verilen “Award for Excellence” (Mükemmellik Ödülü) ödülünü, gene müşterilerin oyları ile belirlenen ve Avrupa’nın en büyük internet sitesi olan ZOOVER’dan “ Highly Recommended “ ( Önemle Tavsiye Edilen ) ödülünü, son olarak da Trip Advisor sitesinden de “ Certificate Of Excellence “ ( Takdir Belgesi) ödülünü aldı.


Club Alla Turca, Avrupa’nın önde gelen tur operatörlerinden Thomas Cook’un her sene müşterilerinin oylarıyla verilen “Award for Excellence” (Mükemmellik Ödülü)  ödülüne bir kez daha layık görüldü. Club Alla Turca-Dalyan, Thomas Cook tarafından verilen  “Award for Excellence”  ödülünü 2004 yılından 2012 yılına kadar arka arkaya 8. kez almış oldu.

Bu ödülü, misafirperverlik, güler yüzlü personel ve ekip çalışması sayesinde aldıklarını açıklayan Club Alla Turca Otel sahiplerinden Sinan Yılmazer, bu ödülle beraber, açıldıkları 2000 yılından bu güne kadar, aldıkları toplam ödül sayısının 27’ye ulaştığını söyledi.


Yılmazer, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

"Thomas Cook, her yıl Türkiye'ye getirdikleri müşterilerine, kaldıkları otel hakkında anket formları dağıtıyor. Otelin, yemeği, temizliği, servisi ve hizmet standardı gibi kıstasların ele alındığı anketler, her otel için ayrı ayrı hesaplanıyor. Firma, otelin puanı tutmasına rağmen, eğer tek bir müşteri şikâyeti dahi almış ise, bu ödülü vermiyor. Biz Club Alla Turca ailesi olarak, Thomas Cook’ un vermiş olduğu bu ödülü, iyi hizmet verdiğimizi ve dostlarına gönül rahatlığı ile tavsiye edilebilecek bir otel olduğumuzu düşünen misafirlerimiz sayesinde, daha önce 7 defa üst üste almıştık. Bu ödülle beraber, 2004 yılından beri gelen bu seriyi bozmamaktan ve bu önemli ödülü üst üste 8 defa almaktan çok mutlu ve gururluyuz. Ayrıca Club Alla Turca, 2009 yılında da, Avrupa’nın en geniş katılımlı  internet sitesi ZOOVER da, tamamen misafir oyları ile yapılan oylamada da, bölgesindeki en iyi otel ödülünü almıştı. 2010 yılında ZOOVER dan Türkiye de ki en iyi otellerden birisi, 2011 yılında ise Avrupa da ki en iyi otellerden birisi ödülünü almıştık. 2012 yılında ise ZOOVER dan Highly Recommended ödülünü alarak ile bu seriyi devam ettirdik. Bu ödüllerden bizce daha da önemlisi , Muğla Valimiz Sayın Fatih Şahin’in bize göndermiş olduğu TEŞEKKÜR yazısıdır. Bu ödülleri almamızda en çok payı olduğunu düşündüğümüz ve çalışma arkadaşları olarak gördüğümüz personelimize çok teşekkür ediyoruz..”

Türkiye’den memnun ayrılan her turistin, Türk turizmine kazandırılmış artı bir değer olduğunu belirten Sinan Yılmazer, bu başarıyı sürekli zirvede tutmak için daha çok çalışacaklarını, çünkü zirveye çıkmanın zor, ama orada kalmanın daha da zor olduğunun, farkında olduklarını sözlerine ekledi. Kazandığı ödülleri ve Hizmet Kalitesini her geçen yıl arttırmayı amaçlayan Club Alla Turca, bu hedef doğrultusunda,  2012 yaz sezonunda, geçtiğimiz sene yapılan Uluslararası Altın Kep Aşçılık Yarışmasında, 2.000 yarışmacı arasından seçilip, YILIN ALTIN ŞEFİ ödülüne layık görülen Özkan Şen ve ekibini Club Alla Turca Ailesine dahil etti. Söz konusu yarışma Antalya Şefler birliği tarafından, 3 gün süreyle ve yaklaşık 2,000 aşçının katılımıyla, Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi olan 16 dernek şefi ile birlikte düzenlendi.

İsma Turizm ve Ticaret A.Ş. nin Turizm alanında yapmış olduğu ilk yatırım olan Club Alla Turca / Dalyan; 82 Standart, 3 Deluxe, 1 Balayı Odası ve ayrıca 5 özel Villası ile hizmet vermektedir.


Bu Haber 03.08.2012 - 09:22:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.