Bir Türk tur operatörü daha iflas etti

Bir Türk tur operatörü daha iflas etti
Macaristan'da faaliyet gösteren Türk tur operatörü Suntimes Sunport Travel'ın iflas ettiği bildirildi.

 
TurizmGüncel

Macaristan'da bir Türk tur operatörü daha iflas etti. Daha önce iflas eden Karya Travel ve Best Reisen'den sonra, girdiği finansal sıkıntıları aşamayan Suntimes Sunport Travel da kapıya kilit vurdu.

2012 yılında Suntime Sunport Travel ismini alan ve geçmişi 10 yıla dayanan şirketin iflas nedeninin yeterli sayıda erken rzervasyon alamaması ve Macaristan'daki ekonomik durum olduğu belirtiliyor. Şirketin ne kadarlık bir borçla battığı bilinmezken, 500 civarında ileri tarihli rezervasyonunun olduğu kaydedildi. Ülkedeki Türk tur operatörleri, yaşanan iflasların Macaristan pazarında faaliyet gösteren Türk tur operatörlerininin imajına zarar verdiği görüşünde.

Konu ile ilgili olarak bilgi aldığımız Macaristan'da faaliyet gösteren bir diğer Türk operatörü Green Travel yetkilileri ise, kapasitelerinin elverdiği ölçüde batan tur operatörünün yolcularını kar amacı gütmeden taşıyacaklarını belirtiyorlar. Konuştuğumuz şirket yetkilisi, Burada faaliyet gösteren Türk tur operatörlerinin imajının sarsılmaması ve güven kaybı yaşanmaması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.


Bu Haber 06.06.2014 - 19:57:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.