Adnan Polat Macaristan’daki oteli için Sheraton ile anlaştı

Adnan Polat Macaristan’daki oteli için Sheraton ile anlaştı

Adnan Polat’ın sahibi olduğu Polat Holdingin Macaristan’da açtığı otel Sheraton markasıyla işletilecek.


Galatasaray’ın eski başkanlarından Adnan Polat’ın sahibi olduğu Polat Holding’in, 75 milyon euroluk bütçeyle temelini attığı Duna Pearl projesindeki oteli kapılarını açtı. 105 odalı otel, Four Points by Sheraton Budapest Duna Hotel olarak çalışacak.

Dünya Gazetesi yazarı Kerim Ülker’in haberine göre, holdinge ait PD Real Estate Development adlı şirketin yönettiği yatırım, başkent Budapeşte’nin en işlek bölgelerinden olan 13’üncü bölgede yer alan ve Küçük Manhattan olarak bilinen Ujpilotivaros’ta yapıldı. Duna Pearls adlı karma proje rezidans, ticari bölüm ve otel bölümlerinden oluşuyor.

42 bin metrekarelik alan üzerine kurulu projenin 5 bin 500 metrekaresi ise otel kısmı. 105 odalı lüks otel için Polat Holding, uluslararası otel zinciri Marriott International’a bağlı marka olan Sheraton ile anlaştı.

Geçtiğimiz günlerde hizmete giren otel Four Points by Sheraton Budapest Danube Hotel olarak açıldı. Adını aldığı Tuna Nehri'nin kıyısında yer alan otel Macar Accent Hotels şirketi tarafından yönetilecek.



Bu Haber 10.07.2023 - 08:51:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.