Alman tur operatörleri 2017-18 kış satışlarına başladı, yeni oteller açtı

Alman tur operatörleri 2017-18 kış satışlarına başladı, yeni oteller açtı
2017-18 kış sezonu satışlarını başlatan Alman tur operatörleri, bir yandan da kendi markaları ile yeni oteller açmaya devam ediyor.



TurizmGüncel - Dış Haberler

Bir yandan 2017-18 kış satışlarına başlayan Alman tur operatörleri, bir yandan da kendi markalarıyla yeni oteller açmaya devam ediyor.

FTI 200 BİN OTELİ SATIŞA AÇTI

FTI, başta Kanarya Adaları, Fas, Umman, Mısır ve Dubai olmak üzere, 100 kış destinasyonunda 2 bin oteli satışa açarken, Schauinsland Reisen ise Kanarya Adaları'nın yanı sıra, çok sayıda uzak mesafe destinasyonu satışa sundu.

BENTUR 10'DAN FAZLA ÜLKEDE 1000 OTELİ SATIŞA SUNDU

Kış satışlarına başlayan bir diğer tur operatörü Bentour'un kataloğunda ise, başta Türkiye, İspanya, Portekiz, Mısır, Yunanistan, Italya, Dubai ve Mauritius olmak üzere 10'dan fazla destinasyonda 1000 otel bulunuyor. 

THOMAS COOK VE FTI YENİ OTELLER AÇTI

Öte taraftan Alman tur operatörleri bir yandan da kendi markaları ile yeni oteller açmaya devam ediyor. Son olarak Thomas Cook Maldivler'in Eriyadu bölgesinde Smartline markasıyla otel açarken, FTI ise yenilemesini bitirdiği Fuerteventura'daki 150 odalı Labranda Cactus Garden otelini 1 Temmuz'da açacak.


Bu Haber 27.04.2017 - 14:32:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.