Tunuslu kadın otel odasında ölü bulundu

Tunuslu kadın otel odasında ölü bulundu
Şişli’de otel görevlisi temizlik yapmak için girdiği otel odasında yüzü bantlı, elleri ve ayakları bağlı şekilde bir cesetle karşılaştı.

Şişli’de bir otelin beşinci katındaki odaya temizlik yapmak için giren kat görevlisi, yüzü bantlı, kolları ve ayakları bağlı şekilde yatan bir kadınla karşılaştı. Otel görevlisinin ihbarı üzerine Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. 112 personeli tarafından yapılan müdahalenin ardından kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Yapılan incelemenin ardından cesedin, Tunuslu Tariyam Aloui Ep Guitni’ye (31) ait olduğu öğrenildi.  Tunuslu Tariyam’ın ölümünü şüpheli bulan polis ekipleri olaya ilişkin soruşturma başlattı. Odanın 17 yaşındaki yabancı uyruklu bir erkek tarafından tutulduğu ortaya çıktı. Otelin kamera kayıtlarını inceleyen ekipler Mariyam Aloui Ep Guitni’nin saat 22.19’da olayın yaşandığı odaya girdiğini belirlerken, yabancı uyruklunun 19.43’te aynı odaya geldiği, bir süre sonra otelden çıkıp 19.58’de içinde alkol olan poşetle tekrar otele giriş yaptığını gördü. Şüphelinin 23.36’ta ise sıralarında odadan çıkarak otelden ayrıldığı belirlendi.

Mariyam Aloui Ep Guitni’nin arkadaşlarının yaptığı açıklamada ,olayın yaşandığı gece, biriyle kahve içeceğini söyleyerek arkadaşlarının yanından ayrıldığı, daha sonra da kendisinden haber alınamadığı öğrenildi.

Kamera kayıtlarında odaya ikilden başkasının giriş yapmadığını belirleyen polis ekipleri, eşkali ve kimliği belirlenen şahsı yakalamak için çalışma başlattı.



Bu Haber 30.12.2021 - 14:21:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.