Thomas Cook oteller için yeni birim kurdu, işin başına Schattmaier’ı getirdi

Thomas Cook oteller için yeni birim kurdu, işin başına Schattmaier’ı getirdi
Grup otelleri yönetmek için yeni bir departman oluşturma kararı alan Thomas Cook, işin başına ise CEO Karl Schattmaier’ı getiriyor.

 
TurizmGüncel

fvw'da yer alan habere göre, bütün Thomas Cook grubunun konsept otellerini CEO Karl Schattmaier’ın başında bulunduğu yeni bir birim yönetecek.

Yeni birim, ülke veya kaynak pazar merkezli yönetim yerine, otellerin merkezi olarak yönetilmesini beraberinde getirecek. Thomas Cook, hava yolu şirketleri için de benzer bir modeli daha önce hayata geçirmişti.
 
Yeni birim, Thomas Cook Hotels & Resorts; Sunprime, Sunwings, Sentido, Smartline ve Sunconnect konsept otellerini, Hi! otellerini (İngiltere) ve Eldorador klüplerini (Fransa) yönetecek. Ancak, Hi! markası içindeki 10 otel diğer markalara devredilecek, 13 otel de portfolyodan çıkarılacak.
 
Thomas Cook’un yeni merkezi iş yönetim birliği, otel markalarının ürün geliştirme, satış, kontrol ve genişlemesi konusunda ilerlemesini sağlayacak. Merkez ofiste, önemli yerlerde bulunan tüm markaları temsil edecek ve yerel otellerle bağlantı sağlayacak 5 bölge müdürü olacak.
 
Thomas Cook'un stratejisi, rakipleriyle arasındaki farkı açmak amacıyla farklı müşteri gruplarını kapsayan markalı otellerle güçlü bir portföy inşa etmek. Thomas Cook, zaten şu anda 137 oteli ve 2017’de bu sayıyı iki katına çıkarma planıyla, rakipleri TUI ve DER Touristik’in önünde. Şirketin, 2017 için açıkladığı hedefi, 2 milyon konuk kapasiteli 250 otel.
 
Hotels & Resorts CEO'su Karl Schattmaier, otel portföyünün “parlak hazine” üzerinde franchise temelli genişletildiğini ve amacın, konsept otellerin tamamıyla Thomas Cook müşterileriyle doldurulması olduğunu söyledi.
 


Bu Haber 26.10.2014 - 14:56:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.