Mısır havalimanları ve otelleri Rus turist için hazırlanıyor

Mısır havalimanları ve otelleri Rus turist için hazırlanıyor
Havalimanlarındaki güvenlik önlemleri konusunda önemli adımlar atan Mısır otoriteleri, alınan önlemleri incelemek için ülkeye giden Rus heyetini ağırlıyor. Rus heyetin alınan güvenlik önlemlerinden tatmin olduğu belirtilirken, ülkedeki oteller de yeni döneme hazırlanıyor.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Ülkedeki havalimanlarının güvenliği ve Rus turistin tekrar ülkeye dönmesi için büyük çaba sarf eden Mısır, uçuşların kısa sürede başlayacağı konusunda iyimser. Russia 24 televizyonuna konuşan Mısır'ın Moskova Büyükelçiliği Danışmanı Ayman Musa, ''Rusya'dan uçuşların başlamasını uzun zamandır bekliyoruz. Bu süre içinde havalimanlarında gerekli tüm güvenlik önlemlerini aldık. Hem Rusya'dan hem de dünyanın diğer ülkelerinden turistlerin tekrar Mısır'a döneceğine eminim.'' dedi.

OTELLER DE HAZIR

Mısır'a charter uçuşların tekrar başlaması için gereken her şeyi yaptıklarını ifade eden Musa, ülkedeki otellerin de yeni döneme hazır olduğunu kaydetti.

''RUS HEYET ALINAN ÖNLEMLERDEN MEMNUN''

Rus heyetin Mısır havalimanlarındaki güvenlik önlemlerini yerinden incelemek için şu anda ülkede olduğu belirtilirken, gelen haberlere göre heyet alınan önlemlerden oldukça memnun. Havalimanlarında, biyometrik giriş sisteminden bagaj kontrol sitemlerine kadar bir dizi yeni güvenlik önlemi hayata geöirilmiş durumda.

MSIR HAVALİMANLARINI ÖZEL ŞİRKET KORUYACAK

Mısır'daki havalimanı güvenliği için hükümetin bu alanda uzman bir güvenlik şirketi ile çalışmaya başladığı bilgisini veren Ayman Musa, güvenlik şirketinin personelinin İngiltere'de özel enstitülerde eğitimden geçtiğini ve işinin uzmanı olduğunu da aktardı.



Bu Haber 12.01.2017 - 12:26:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.