Meral Akşener'e bir şok da JW Marriott Ankara otelinden

Meral Akşener'e bir şok da JW Marriott Ankara otelinden
Yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren Meral Akşener, partinin tanıtım toplantısı için an mutabakat sağladıkları JW Marriott'un, sözleşmeyi imzalamadığını belirtti.


Yeni parti kurma hazırlıkalrını sürdüren Meral Akşener'in otellerle başı dertte, Daha önce eşiyle parasını ödeyerek konakladığı iki otelden atıldığını açıklayan Meral Akşener, son olarak da yeni partinin tanıtım toplantısı için mtabakat sağladıkları Ankara'daki JW Marriott'un baskıla nedeniyle sözleşme imzalamadığını iddia etti. Akşener, ''Önceki gün arkadaşlarımız hem ücretini ödemek hem de resmi sözleşmeyi imzalamak üzere otel yetkilileri ile görüştüler. Otel sahipleri ve yönetimi ön sözleşme yapılmasına rağmen bir yerlerden gelen telkinlerle salonlarını bize tahsis edemeyeceklerini belirtti." dedi.

"JW Marriott otelin sahipleri korkabilir, hükümet bu konuda tedbirler alarak iş adamlarını korkutabilir.'' diyen Akşener, gerekirse çadır kurarak 25 Ekim'de partiyi milletle buluşturacaklarını söyledi.

Akşener daha önce, toplantı yaptıkları otelin elektriklerinin kesildiğini, salon bulamadıklarını, 7 salonun üst üste iptel edilmesiyle onuşmasını 8. salonda yapabildiğini de ifade etti.








Bu Haber 01.10.2017 - 10:45:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.