Meeting Point Türkiye, Alman acenteleri Bodrum'da ağırladı

Meeting Point Türkiye, Alman acenteleri Bodrum'da ağırladı
Meeting Point Türkiye, Labranda Bodrum Princess Otel’de düzenlediği 3 günlük etkinlik ile Alman seyahat acentelerine Bodrum’u tanıttı.



Meeting Point Türkiye'nin, 16 Mayıs’ta Bodrum Belediyesi, Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), Bodrum Otelciler Derneği (BODER) ve Bodrum Ticaret Odası iş birliğiyle otel zinciri markası Labranda Bodrum Princess Otel’de 40’a yakın turizm acentesi ile düzenlediği etkinlikte, Alman firmalara Bodrum’un  güzellikleri ve potansiyeli anlatıldı.

KAPASİTE 2 KATINA ÇIKARILDI

Meeting Point Türkiye adına Ege Kontrat Müdürü Ali Sertkaya ve Bodrum Kontrat Müdürü Hakan Alim’in katıldığı toplantılarda, Meeting Point’in geride bıraktığımız iki yılda yaşanan krize rağmen Bodrum’da 2017’deki kapasitesini, garantili uçak koltukları alarak 2 katına çıkardığı anlatıldı ve bölgeye yapılan otel ve iş gücü yatırımları hakkında bilgi verildi.

Üç gün boyunca Bodrum’da kalarak Bodrum’un tarihi ve kültürel alanlarını, turistik tesislerini ve önde gelen mekanlarını gezerek bilgi alan kafile Bodrum’dan büyük beğeni ile ayrıldı.

'İLAVE KOLTUKLARLA MİLYONLARCA EUROLUK RİSKE GİRDİK'

Meeting Point Türkiye tarafından yapılan açıklamada, çatı şirket FTI Group'un Sunexpress'ten ilave koltuklar aldığı ve milyonlarda euroluk riski üstlenerek Türkiye ve Bodrum kapasitesini sabit tuttuğu da belirtildi.





Bu Haber 30.05.2017 - 15:47:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.