'Kaliteli hizmet veren oteller müşteri buluyor, doluluğumuz yüzde 96'

'Kaliteli hizmet veren oteller müşteri buluyor, doluluğumuz yüzde 96'
Orka bünyesinde Marmaris'te faaliyet gösteren Sentido Orka Lotus Beach'in Genel Müdürü Metin Peltek, iç pazarda en başarılı destinasyonun Marmaris olduğunu ifade etti. Peltek, kaliteden taviz vermeden yüzde 96 doluluk yakaladıklarını söyledi.


Marmaris’te otellerin yüzde 90 dolulukla çalıştıklarını ifade eden Metin Peltek ''İç pazarın en iyisi Marmaris. Marmaris otelleri Haziran 15 itibarıyla doluluklarını belli bir seviyeye getirmişti. Temmuz ayındaki bayramla birlikte ise doluluklar yüzde 100'e ulaşmıştı. Darbe girişimiyle birlikte 15 Temmuz ile 25 Temmuz arasında bir duraksama oldu, ancak sonrasında yine artmaya başlayan rezervasyonlarla doluluklar yüzde 90 seviyelerinin üstüne çıktı.” dedi.

Sentido Orka Lotus Beach'in yüzde 96 doluluğu yakaladığını dile getiren Peltek, yakaladıkları başarıda kaliteden ödün vermeden özverili ekip çalışmasının büyük payının olduğunu belirtti. Peltek, “Marmaris in en iyi otelleri arasında bulunan ve ikinci yılında çok hızlı bir ivme yakalayan Sentido Orka Lotus Beach, haziran ayından bugüne kadar yüzde 96 doluluk oranını yakaladı. Bu da gösteriyor ki iyi servis ve kaliteli hizmet sunan tesisler her zaman misafir bulabiliyor. Bu başarı özverili ekip çalışması ve kaliteden ödün vermeden yakalandı. Sezondan umutluyuz.'' şeklinde konuştu

Halil Öncü - Marmaris


Bu Haber 25.08.2016 - 11:49:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • alem 27.08.2016 - 09:18

    kendisini çok iyi tanımam ama kemerde herkes başarısız diye biliyor kendisini.alkoçlarda istikrarsız bir müdürlük grand haberde sıkıntılı yıllar yani çok iyi duymadım. çok patroncu bir yönetim anlayışı olunca insanlar sevilmiyor maalesef...inşallah düzelir bu tip yöneticlier.....

  • BIRAKIN Metin"imi 26.08.2016 - 03:14

    Metince konuşmalar, ver aksiyonu al müşteriyi ...Metin iyi müdürdür çok kalite meraklısıdır, meraklısına

  • Recep 26.08.2016 - 11:36

    Şu anda beklenen doluluğu yakalayamayanların servisi kötü demeye getirmiş üstad. Oysa şu an doluluk sıkıntısı çeken oteller bölgelerindeki en kaliteli hizmet veren oteller. Bence bu sezon fiyatlarda gerekeni yapan oteller beklenen doluluklara ulaştı dese daha doğru olurdu.

  • Metin 26.08.2016 - 10:59

    Her sene temmuzda işi bırakan metin ağabey bu sene ağustosu görünce gazetelere demeç verir olmuş :)

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.