ITB'de Tükiye standına kadın eli değdi, 4 bin stant arasında ikinci oldu

ITB'de Tükiye standına kadın eli değdi, 4 bin stant arasında ikinci oldu
ITB- Berlin Fuarında, yapımını Arasta Mimari Tasarım A.Ş.nin üstlendiği Türkiye standı 4 bini aşkın stant arasında Avrupa kategorisinde ikinci oldu.


Türkiye’den 192 katılımcının yer aldığı, turizm sektörünün büyük umutlarla katıldığı ITB Berlin Fuarı’nda, Türkiye Turizm ve Kültür Bakanlığı’nın stant yapımını 10. kez üstlenen Arasta Mimari Tasarım A.Ş, bu sene de stant tasarım ve uygulaması ile 2.lik ödülünü aldı.



''ITB 2018'E KADIN ELİ DEĞDİ''

Genel Müdür Sevim Yücel yönetiminde, çoğunluğu kadınlardan oluşan ekibin deneyimi ile son derece titiz bir çalışma yürüten Arasta, Truva Atı, Galata Kulesi, Apollon Tapınağı ve Divriği Kapısı gibi Türkiye'nin simgesi haline gelen yapıların gerçeğe en yakın replikalarının sergilendiği tasarım ile en göz alıcı stant uygulamasını gerçekleştirdi. 



ORHAN: BU ANLAYIŞ TÜRKİYE'YE İLGİYİ DAHA DA ARTTIRACAK

Arasta iletişim danışmanı Gönen Orhan, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca ITB’de, destinasyon odaklı tanıtım anlayışıyla Antalya, Ege, İstanbul/Marmara ve Anadolu’nun daha bir öne çıktığını vurgulayarak önümüzdeki yıllarda da benzer anlayışın Türkiye’ye ilgiyi artıracağına dikkat çekti.



 ITB Berlin’deki 3 bin 79 metrekarelik Türkiye standında yer alan katılımcıların, gerek stant tasarım ve uygulamasından gerekse ziyaretçilerin  ilgisinden  oldukça memnun oldukları  ve bu sene Avrupalı acentaların Türkiye'ye olan ilgisinin arttığı gözlendi.














Bu Haber 12.03.2018 - 21:17:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Refik Hünü 12.03.2018 - 10:34

    ITB"deki Türkiye standlarının birincilik ve ikincilik ödülleri ile takdir edilmesi geleneğinin devamının sağlayan değerli dostum Mülkiyeli Kardeşimiz Gönen ORHAN"a teşekkürlerimizle.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.