Fethiye'nin ilk Ramada by Wyndham oteli Ölüdeniz'de açıldı

Fethiye'nin ilk Ramada by Wyndham oteli Ölüdeniz'de açıldı

Ramada by Whyndam’ın Fethiye’deki ilk oteli Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz kapılarını açtı.


95’ten fazla ülkedeki yaklaşık 9 bin 200 oteliyle hizmer veren Wyndham Hotels & Resorts, Muğla’nın Fethiye ilçesindeki ilk oteli olan Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz’in açılışını gerçekleştirdi. Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz, aynı zamanda Fethiye’nin uluslararası bir otel zincirine dahil olan ilk oteli olma özelliği taşıyor.

Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz'de her biri balkonlu olan 76 misafir odası ve bir sonsuzluk havuzunun yanı sıra tesis içi restoran, spa, sauna, kapalı havuz, araç kiralama hizmeti ve ücretsiz otopark gibi olanaklar yer alıyor.

Mülkiyeti Wyndham’ın projedeki otel ortağı Sertil Turizm İnşaat A.Ş.’ye ait olan Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz, yine aynı şirket tarafından franchise modeliyle işletilecek.

Wyndham Hotels & Resorts Türkiye Ülke Direktörü Murat Özel, "Fethiye’nin gezginlerin kalbinde özel bir yeri var ve Ölüdeniz de bu güzel ilçemizin ziyaretçileri en çok hayran bırakan beldeleri arasında yer alıyor. Bölgenin sosyal ve çevresel dokusuyla uyumlu, sürdürülebilirlikten ve en yüksek standartlardan ödün vermeyen bir konaklama anlayışını otel ortağımız Sertil Turizm İnşaat A.Ş. ile birlikte bu eşsiz destinasyonla buluşturmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz" dedi.

Wyndham Hotels & Resorts’un Türkiye’de, Ramada by Wyndham Fethiye Ölüdeniz de dahil olmak üzere halihazırda 110’un üzerinde oteli ve 30’a yakın otel projesinin dahil olduğu bir proje stoku bulunuyor.



Bu Haber 13.05.2024 - 14:50:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.