Hyatt Hotels, uzun konaklama segmentine adım atıyor

Hyatt Hotels, uzun konaklama segmentine adım atıyor

Hyatt Hotels, uzun konaklama segmentinde yer alacak olan Hyatt Studios markasını duyurdu.


Turizm Güncel – Dış Haberler

Hyatt Hotels, Hyatt Studios ile Kuzey, Orta ve Güney Amerika'da ilk defa uzun konaklama segmentine giriş yapacak. Şirket,  hedeflenen tüketici kitlesinin ihtiyaçlarına cevap vermek için bu kararı aldıklarını açıkladı.

Hyatt Hotels tarafından yapılan açıklamada, 100'den fazla Hyatt Studios otelinin inşası için pek çok otel geliştiricisiyle anlaşıldığı ifade edildi. Bu yıl başlanacak olan inşaatların önümüzdeki yıl tamamlanması bekleniyor.

Hyatt Studios, uzun konaklama segmentinde Comfort Inn & Suites, Hampton, TownePlace Suites ve Holiday Inn Express gibi markalarla rekabet edecek.

Hyatt Hotels kıdemli başkan yardımcılarından Amy Weinberg ''Hyatt Studios, diğer markalarımız gibi bulunduğu segmentin üst düzey tüketicilerini hedef alacak.'' açıklamasını yaptı.

Uzun konaklama segmenti; basit işletim modeli, yüksek talep görmesi, sağladığı kolaylıklar ve yüksek fiyat-performans gibi özellikleri ile hem tüketicilerin hem de markaların ilgisini çekiyor. Ayrıca segmente Echo Suites, Home2 Suites, My Place ve Extended Stay America gibi sürekli yeni markaların giriyor olması iş olanaklarını artırdığından dolayı sadece tüketicilerin ve markaların değil aynı zamanda otel geliştiricilerinin de ilgisini çekiyor.  Segment ekonomik krizlerden de pek olumsuz etkilenmiyor; pandemi döneminde tüketiciler, bu segmentte yer alan otellere akın etmişti.

Amy Weinberg, ''Modern bir tarza ve Hyatt'a özgü bir karaktere sahip olan Hyatt Studios; müşterilerini, stüdyo dairenin rahatlığının ve yaratıcı bir stüdyoda olmanın pozitif enerjisinin keyfini çıkarmaya davet ediyor.'' diye konuştu.

Şirket; otel geliştiricilerinin Hyatt Studios'a yüksek ilgi duyduğunu ve otel geliştiricilerinin birincil, ikincil ve üçüncül sektörlerin yerel pazarlarının ihtiyaçlarına uyum sağlamak için tasarlanmış verimli işletim modeline ve ölçeklendirilebilir inşaat seçeneklerine öncelik vereceğini açıkladı.

Hyatt Studios; tüketicilere ücretsiz kahvaltı, 24 saat açık market ve mikrodalgada kolaylıkla hazırlanabilecek hazır yemek imkanı sunacak.

Hyatt Hotels, Hyatt Studios'un uzun konaklama segmenti markası olmasına rağmen kısa süreli iş ve eğlence amaçlı seyahatler için de kullanılabilecek bir marka olduğuna dikkaçekiyor.

Servis seçimi kategorisinde Hyatt'ın diğer markaları olan Hyatt Place, Hyatt House ve Caption ile birlikte yer alacak olan Hyatt Studios; Summit Hotels Properties eski yönetim kurulu başkanı Ian Dan Hansen tarafından yönetilecek.

Hyatt Hotels'in büyümeden sorumlu müdürü Jim Chu, ''Hyatt Hotels için yeni bir sayfa açtık.'' açıklamasını yaptı.



Bu Haber 24.04.2023 - 09:47:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.