Hyatt Hotels'in Avrupa hedefi büyük

Hyatt Hotels'in Avrupa hedefi büyük
Hyatt Hotels, koronavirüs pandemisi sonrasına ilişkin genişleme planını açıkladı.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Küresel otel zinciri Hyatt, pandemi sonrası Avrupa'da büyük bir genişleme planını hayata geçirecek. Şirketin Avrupa'da büyüme hedefinin odağında ise İngiltere yer alıyor.

Avrupa’da yüzde 30’un üstünde büyüyecek

Avrupa'daki varlığını arttırma kararı alan ABD merkezli şirket, buradaki pazarlada yüzde 30'un üzerinde büyüme hedefliyor. Buna göre, faaliyette olduğu ülkelerin 7'sinde varlığını arttırmayı planlayan şirket, 9 yeni ülkeye de giriş yapacak. 2023 sonuna kadar Avrupa genelinde 20 yeni otel açacacağını açıklayan Hyatt Hotels, mevcut durumda 9 markasıyla Avrupa'nın 22 ülkesindeki 63 otelle faaliyet gösteriyor.

Bu yıl Avrupa'da 9 yeni tesis açan Hyatt Hotels'in Stockholm, Helsinki, Malta ve Kıbrıs'ta açacağı ilk otellerin yapım aşamasında olduğu bildirildi.

‘’Avrupa’daki otelcilik görünümünü değiştirme sürecindeyiz’’

Hyatt Hotels Bölgesel Gayrimenkul Geliştirme Kıdemli Başkan Yardımcısı Peter Norman, Hyatt Hotels'in Avrupa'da en çok rağbet gören eğlence destinasyonlarda otelcilik görünümünü değiştirme sürecinde olduğunu belirtti. Geliştirdikleri projelerden yarısının franchise olduğunu ifade eden Norman, ''Günümüzdeki benzeri görülmemiş iş ortamı nedeniyle otel yatırımcıları, anlaşılır bir şekilde, saygın ve güçlü dağıtım ağına sahip markalarla çalışmak istiyor. Bu da Hyatt Hotels için önemli bir büyüme faktörü'' diye konuştu.

Türkiye'de 6 oteli var

Hyatt Hotels'in Türkiye'de, biri yapım aşamasında olmak üzere 6 tesisi bulunuyor. Bunlar, Grand Hyatt Istanbul, Hyatt Centric Levent Istanbul, Hyatt House Gebze, Park Hyatt Istanbul - Maçka Palas, Hyatt Regency Istanbul Ataköy ve Hyatt Regency Izmir Istinye Park (yapım aşamasında)



Bu Haber 08.12.2020 - 11:04:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.