Fettah Tamince BAE'deki 3'üncü otelini açtı, 2 otel daha yolda

Fettah Tamince BAE'deki 3'üncü otelini açtı, 2 otel daha yolda
Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki üçüncü otelini Dubai’nin gözde tatil lokasyonu Jumeirah Beach Residence'da (JBR) açtı.



Rixos Premium Dubai, haziran ayında misafirlerine kapılarını açtı. Sahile en yakın otel olma özelliğini taşıyan ve Dubai Eye manzarasına sahip 35 katlı Rixos Premium Dubai, The Walk, Dubai Marina Mall, Mall of the Emirates gibi popüler alışveriş ve eğlence merkezleri ile Dubai’nin en işlek caddelerinden Şeyh Zayed Caddesi’ne de yakın bir konumda bulunuyor.

Özel bir plaja sahip olan Rixos Premium Dubai’de, 414 oda, 9 adet restoran ve bar bulunuyor.

Rixos Premium Dubai, 12 ile 150 kişi aralığında farklı grupları ağırlayabilecek 10 adet geniş toplantı mekanıyla ziyafet ve etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Diamond Ballroom’da 700’e kadar misafiri konuk edebilen Rixos Premium Dubai, toplantı ve konferans salonlarında son teknoloji ekipman ile hizmet sağlıyor.

BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ’NDEKİ ÜÇÜNCÜ RİXOS OTELİ

Gelişimini hızla sürdüren Körfez pazarının birinci sınıf yaşam ve iş merkezlerinden biri haline gelen Dubai’de Rixos Hotels portföyünü arttırdıklarını ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki üçünü Rixos’u açtıklarını ifade eden Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, “Bölgede her geçen gün artan çok uluslu şirketlerle birlikte Rixos Premium Dubai, avantajlı konumu ve iş birliği yaptığı önemli markalarla Dubai’de öne çıkan tesislerden biri haline gelecek” dedi.

2018'DE 2 OTEL DAHA AÇACAK

Rixos Hotels, 2018 yılında Abu Dabi ve Maldivler’e de açılarak Körfez ve Asya pazarlarındaki konumunu güçlendirecek.





Bu Haber 07.07.2017 - 13:49:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.