Erdoğan'ın kaldığı oteli basan darbeci askerlerden 11'i yakalandı

Erdoğan'ın kaldığı oteli basan darbeci askerlerden 11'i yakalandı
15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı oteli basan darbeci askerlerden 11'inin Muğla'nın Ula ilçesinde yakalandığı bildirildi.


Darbe teşebbüsünün yapıldığı gece Erdoğan'ın kaldığı Grand Yazıcı otelini basan darbeci askerlerden 11 tanesinin yakaladığı duyuruldu. Bir ihbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri, 9 kişilik grubu gece yarısı, iki kişiyi ise sabah saatlerinde yakaladı. Gruptan ayrı hareket eden son iki askerin ise başka bir bölgede gizlendiği iddia edildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Muğla Valisi Amir Çiçek, "Olay yerinden bana ilk gelen bilgiler 10 kişinin yakalandığı yönündeydi fakat gözaltına alınanlar sayıldığında yakalanan kişi sayısının 9 olduğunu öğrendik. 2 kişiyi de arama çalışmaları sürüyor" demişti.

Sabah saatlerinde ise Mustafa Serdar Özay ile Muammer Gözübüyük adlı iki darbeci askerin Muğla-Fethiye karayolu üzerindeki mısır tarlasında yakalandığı açıklandı. Böylece, Erdoğan'ın kaldığı oteli basab darbeci askerlerden yakalananların sayısı 11'e yükseldi.



Bu Haber 01.08.2016 - 09:19:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.