Divan'ın ödülü ayağına geliyor: PFK başkanı ödülü İstanbul'da verecek

Divan'ın ödülü ayağına geliyor: PFK başkanı ödülü İstanbul'da verecek
Gezi parkında yaşanan olaylarda kapılarını vatandaşa açan Divan Oteli, PFK Hotelexperts tarafından ödüle layık görülmüştü. Ödül törenine katılması beklenen Divan Otelleri yöneticisi Richard Appelbaum'un rahatsızlanarak galaya katılamaması nedeniyle, PFK Başkanı Michael Widmann'un ödülü bizzat kendisinin getirerek İstanbul'da teslim edeceği açıklandı.

 
Hürriyet gazetesinden Ali Mercimek'in haberine göre, PFK Hotelexperts tarafından verilen Hospitality Innovation Award, Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen bir gala sahiplerine verildi.
 
Galadan önce basın toplantısı düzenleyen PKF Genel Başkanı Michael Widmann, Divan Oteli'ne layık görülen 'Hospitality Innovation Award'un (Yenilikçi Ağırlama Ödülü) gerekçesini açıkladı.
 
Gezi Parkı olaylarını iyi veya kötü diye yorumlamanın kendilerine düşmediğini vurgulayan Widmann, “Bu ödül sadece ticari kaygı gütmeden, gelecekte ne olur hesabı yapmadan, ortaya çıkabilecek sorunları göze alarak yardıma muhtaç insanlara kapılarını açmış olması ve gösterilen sivil cesaret dikkate alınarak verilmiştir” diye konuştu.
 
"ÖDÜLÜ İSTANBUL'A BEN GÖTÜRECEĞİM"

Hürriyet'in “Diğer kategorilerdeki ödül sahipleri buradayken Divan Oteli için verilen ödülü almaya neden kimse gelmedi?” sorusu üzerine Widmann,  “Ali Koç ve Semahat Arsel ödülü seve seve kabul ettiklerini, ödülü almaya da Divan Otelleri Genel Müdür Yardımcısı Richard Appelbaum'un geleceğini bildirdiler. Fakat son gün Appelbaum'un rahatsızlığı nedeniyle burada olamayacağı iletildi. Ödülü ben kendim İstanbul'a götüreceğim” dedi.
 
Münih'te gece geç saatlere kadar süren muhteşem gala gecesinde yılın en iyi otel binası ödülü ise Nantes'teki eski adliye sarayından dönme Radisson Blu oteline verildi.
 
PKF DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ

Türkiye'de de temsilcikleri bulunan PKF, kuruluşu 1845 yılına dayanan dünyanın en büyük ekonomik danışmanlık ve mali müşavirlik kurumu.
 
İsmini kurucuları olan William Henry Pannell, Errol Kerr ve William J. Forster'in soyadlarından alıyor.
 
Bu kuruma bağlı olarak 1935 yılında New York'ta otelcilik alanında da hizmet vermek üzere ödülü veren PKF hotelexperts kuruldu. Avrupa'da Münih ve Viyana olmak üzere iki merkezi var. İstanbul'da da şubesi bulunuyor. Büyük otelcilik işletmelerine danışmanlık hizmetleri sunuyor. Dünyanın her yerinde binlerce otele hizmet veriyor. (Hürriyet)


Bu Haber 10.10.2013 - 13:59:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.