2019'da Türkiye Almanya'dan kaç turist hedefliyor?

2019'da Türkiye Almanya'dan kaç turist hedefliyor?
Berlin Kültür ve Turizm Müşaviri Hüseyin Gazi Coşan, bu yıl Almanya'dan 2015'teki 5,6 milyon turist rekorunun kırılacağını söyledi.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Alman ziyaretçilerin Türkiye'ye dönmeye başlamasıyla birlikte, bu ülkeye ilişkin beklentiler de yükselmeye başldı.

''BU YIL ALMANYA'DA 2015 REKORUNU KIRARIZ''

Alman iş ve turizm dergisi fvw'ye konuşan Berlin Kültür ve Turizm Müşaviri Hüseyin Gazi Coşan, ''Bu yıl Almanya'da 2015'teki 5,6 milyon turist rekorunu kırcağımızı düşünüyorum'' dedi.

Türkiye'ye 2016'da 3,9, 2017'de 3,6 milyon turist geldiği belirtilen fvw haberinde, 2018 yılının ocak-kasım arasında Almanya'dan 4,5 milyon ziyaretçi geldiğine dikkat çekildi.

ARALIKTA TÜRKİYE REZERVASYONLARI YÜZDE 60 RTTI

Rezervasyon tedarik portalı Traveltainment'in verilerine göre aralıkta Türkiye rezervasyonlarının yüzde 60 arttığı kaydedilen haberde TUI'nin, ''Türkiye hızlı şeritte, rezervasyonlarda 3 haneli artış var. Türkiye şu anda Almanya'da en popüler 3. destinasyon'' açıklamasına da yer verildi.

TUR OPERATÖLERİ NE DİYOR?

Thomas Cook'un ''Türkiye güçlü bir performans seriliyor'', FTI ve Schauinsland Reisen'in ''Türkiye önemli bir büyüme gösteriyor'' ve Alltours'un ''Türkiye rezervasyonları beklentinin üzerinde'' değerlendirmeleri yaptığı belirtilen haberde, Bentour CEO'su Deniz Uğur'un, ''lokomotifi Türkiye rezervasyonları olan, genel rezervasyonlarda yüzde 81 artış var. Fiyatlar ise geçen yılın yüzde 15 üstünde. İki yıldır Türkiye'den uzak duran misafirler yeniden rezervasyon yapmaya başladı.'' değerlendirmesine yer verildi.



Bu Haber 25.01.2019 - 11:39:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.