2014'te günde 2 otel anlaşması yaptı, 2015 hedefi 1 milyon oda

2014'te günde 2 otel anlaşması yaptı, 2015 hedefi 1 milyon oda
Küresel çapta büyüme stratejisine hız veren Marriott International, 2015 yılının sonuna gelindiğinde operasyonda veya yapım aşamasında olan oda sayısının 1 milyonu bulacağını açıkladı.


TurizmGüncel

Şu anda yapım aşamasında olan tesislerin operasyona geçtiğinde yaklaşık 50 milyar dolarlık bir gayrimenkul değeri ortaya çıkaracağı belirtilen açıklamada, bu tesislerde istihdam edilecek personel sayısının ise 150 bin olduğu ifade edildi.

"2014'TE 650 YENİ OTEL ANLAŞMASI YAPTIK"

Marriott International Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Arne Sorenson, "Dünya üzerinde 100 ülekede ve bölgede operasyoda veya yapım aşamasında olan otellerimiz var. Marriott, başta ABD olmak üzere, küresel çapta büyüme trendinde" değerlendirmesini yaptı. Sorenson, "Marriott International, sadece 2014 yılında 100 bin odaya denk düşen 650 otel anlaşması yaptı. Bu da, günde yaklaşık 2 otel anlaşması anlamına geliyor. Bu hızlı büyüme, aynı zamanda yatırımcı partnerlerimizin Marriott markasına olan güvenini gösteriyor." değerlendirmesini yaptı.

"YENİ MARKALARIMIZ HEM BİZDE HEM DE YATIRIMCILARIMIZDA HEYECAN YARATTI"

Marriott International Başkan Yardımcısı ve İş Geliştirme Direktörü Tony Capuano ise, "Hizmete aldığımız 46 bin odayla 2014 yılında küresel çapta rekor bir büyümeye imza attık. Aynı yıl içinde imza attığımız anlaşma sayısı ise 650. Bu başarımızda kuşkusuz pek çok etken var: Sağlam yapımız, iş geliştirme departmanımız, yeni markalarımız... Açılan yeni otellerin yüzde 40'ı yeni markalardan oluşuyor. Hem biz, hem de partnerlerimiz, Moxy, AC by Marriott, Autograph ve Edition markalarımız konusunda son derece heyecanlıyız" dedi.


Bu Haber 20.01.2015 - 17:07:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.